IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт блесна в сребърна рокля на премиерата на филма на Бионсе

1 декември 2023 17 00

Мегазвездата спази дрескода на турнето на своята колежка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт се появи в пълния си блясък и по-точно в сребърна рокля Mirrorball на премиерата на филма на Бионсе. Двете мегапопзвезди се събраха отново близо два месеца след като Бионсе подкрепи Тейлър Суифт на премиерата на нейния концертен фил „Eras Tour“ в Лос Анджелис.

Сега видимо Суифт ѝ върна услугата и ѝ демонстрира подкрепа, появявайки се със стил. Двете певици се събраха на лондонската премиера на продукцията за Renaissance World Tour в четвъртък. 33-годишната Тейлър и 42-годишната ѝ колежка са музикални икони и са считани за двете най-добре печелещи жени изпълнителки в музикалната индустрия като видимо помежду им има взаимно уважение, а не съперничество.

Колкото до визията си, Тейлър се беше съобразила с ренесансовия дрескод на Бионсе, появявайки се в спираща дъха сребриста визия. Суифт приличаше на диско топка в блестяща рокля на Balmain с пайети, бижута на Anita Ko и обувки на токчета на Giuseppe Zanotti. Тя комбинира външния си вид с характерните си червени устни и меки, руси вълни в косите, оформени със страничен път.

В публикация в Instagram изпълнителката на Anti-Hero разсъждава колко много означава за нея това, че Бионсе дойде на нейната премиера за собственото ѝ, рекордно успешно, световно турне.

ТЕЙЛЪР СУИФТ;

Снимка: Getty Images

„Много се радвам, че никога няма да разбера какъв би бил животът ми без влиянието на @beyonce“, написа Суифт, докато споделяше видео с бумеранг на нея и Бионсе в киносалона.

„Начинът, по който тя научи мен и всеки артист тук да нарушаваме правилата и да се противопоставяме на нормите на индустрията. Нейната щедрост на духа. Нейната устойчивост и гъвкавост“, продължи тя, добавяйки: „Тя беше пътеводна светлина през цялата ми кариера и фактът, че се появи тази вечер, беше като истинска приказка.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Премиерата в Лондон на концертния филм на Бионсе, следва звездната премиера в Лос Анджелис, на която тя беше домакин в събота, където дебютира с платиненоруса визия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

На събитието в Лос Анджелис Бионсе беше подкрепена от нейните бивши колежки от групата Destiny's Child – Мишел Уилямс, Кели Роуланд, ЛаТавия Роберсън и Летоя Лукет.

Мощните турнета на Суифт и Бионсе доминираха в света това лято, а певиците отдавна споделят сладко приятелство, което датира още от музикалните награди VMA през 2009 г.

И двете преди са споделяли някои от забавните моменти, които са имали заедно, тъй като са се подкрепяли взаимно в различни етапи в кариерата си и дори са празнували рождени дни заедно. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари