IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Има ли Меган Маркъл нещо общо със скандалното издание на „Краят на играта“ в Нидерландия?

5 декември 2023 15 00

Една от версиите е, че тя е подшушнала имената на кралските членове

Снимка: БГНЕС

Голям скандал стана с книгата „Краят на играта“ на Омид Скоби, след като изданието в Нидерландия бе изтеглено от рафтовете на книжарниците. Причината беше споменаването на име от кралското семейство, свързано с расистки коментар какъв ще бъде цветът на кожата на първото дете на Меган и Хари.

За това херцозите на Съсекс разказаха в интервюто пред Опра Уинфри, но така и не споменаха името на техния близък. Все пак в изданието в Нидерландия присъства име. Все още не е ясно как то се е появило, като Скоби е сигурен, че дори в черновата име не е присъствало.

Една от версията е, че именно екипът на Меган Маркъл е разкрил самоличността на двама членове на кралското семейство, които са били изключително загрижени за цвета на кожата на сина на семейство Съсекс – Арчи, преди раждането му.

Книгата на Омид Скоби Endgame предизвика безпрецедентен фурор, след като холандското издание погрешно посочи двама от Уиндзорите, които задават неудобни расистки въпроси за Меган Маркъл. Твърди се, че самата херцогиня ги е разкрила в писмо до Чарлз III. Заслужава да се отбележи, че тези имена бяха изключени от официалната версия на книгата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Трябва да се отбележи, че „расистите“, според изтегления от магазините тираж, са самият Чарлз III и Кейт Мидълтън. Източник на Express е убеден, че екипът на Меган е виновен за изтичането на информация: „Няма шанс Скоби по някакъв начин да се е сдобил с писмото, за което той твърди, че споменава кралските расисти. Има само едно място, откъдето можеше да го вземе. Трябва да е дошло директно от лагера на Меган.“, казват източници.

Въпреки скандала, крал Чарлз III беше в изненадващо добро настроение. Всъщност именно той беше посочен като един от двамата членове на семейството, за които се твърди, че са били прекалено загрижени за цвета на кожата на сина на Меган Маркъл и принц Хари, Арчи, преди неговото раждане.

Кралят пристигна в Дубай, за да говори на конференцията COP28 за изменението на климата. Той беше посрещнат от президента на Нигерия Бола Ахмед Тинубу.

„Почти съм добре. Беше рожденият ми ден, числото беше сериозно и наскоро се възстанових от шока“, каза 75-годишният Чарлз III, когато Тинубу попита за благосъстоянието му.

По-рано тази седмица новата книга на Омид Скоби – Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Struggle for Survival, в екземпляр, пуснат погрешка в Холандия, разкри самоличността на двама членове на кралското семейство, които са направили расистки забележки. Авторът твърди, че принц Чарлз и Кейт Мидълтън са задавали неуместните въпроси.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари