IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс отбеляза рождения си ден в компанията на майка си и брат си

4 декември 2023 09 00

Изглежда са в по-добри отношения

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс отпразнува 42-ия си рожден ден с майка си и брат си. Мениджърът на Бритни Спиърс, Кейд Хъдсън, публикува снимка на певицата с майка ѝ Лин Спиърс и брат ѝ Брайън Спиърс в своя блог. Те отпразнуваха заедно 42-ия рожден ден на попзвездата.

На черно-бялата снимка певицата е прегърнала 68-годишната си майка, докато срещу нея стои 46-годишният ѝ брат. И тримата се усмихват на камерата, докато стоят пред бяла стена.

На друг кадър в социалните мрежи се вижда как Бритни повдига Лин. Източник каза пред TMZ: „Те определено са в по-добри отношения“.

Семейното събиране на Спиърс идва дни, след като Бритни сподели рядка снимка на Брайън, въпреки враждата с повечето от семейството ѝ заради 13-годишното попечителство.

Звездата има да се справя с доста проблеми. Певицата не е в най-добри отношения и със синовете си след излизането на мемоарите ѝ „Жената в мен“, където разказва за болезнен аборт, който прави, докато е във връзка с Джъстин Тимбърлейк.

Момчетата трудно са приели тази история.

Усложнения в брака получи и Тимбърлейк, който дори реши да съди Бритни Спиърс за написаното. 

След като новината излезе наяве, той призна, че е имал неприятен период със своята съпруга Джесика Бийл. Тя от своя страна получи доста критики, че продължава да е с Джъстин след разкритията.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари