IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново сама: Дуа Липа е скъсала с гаджето си

4 декември 2023 14 40

Попзвездата е прекратила връзката си с приятеля си Ромен Гаврас

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дуа Липа е прекратила връзката си с приятеля си Ромен Гаврас, твърди вестник Daily Mail. Съобщава се, че британската певица с албански корени и френският режисьор от гръцки произход са се разделили, след като преживяха близо 8-месечен романс.

Според медиите, Дуа, която потвърди връзката си с Гаврас през март, е решила да се съсредоточи единствено върху музиката си, докато се подготвя за издаването на третия си албум.

Източник казва пред изданието: „Дуа и Ромен се разделиха след края на лятото. Тя е решила да се съсредоточи върху кариерата си и двамата прекратиха връзката, преди нещата да се влошат“.

Вътрешният човек добавя още: „Ромен смята Дуа за работохолик, но тя не планира да забавя темпото за нищо или за никого.“

Преди тази новина Дуа и Ромен бяха видени за последен път заедно през септември, като двамата се наслаждаваха на вечеря в Лондон в ресторант Chiltern Firehouse, заедно с по-малкия брат на изпълнителката на хита Levitating.

Въпреки раздялата в личния си живот, талантливата певица се е фокусирала върху музиката си, като издаде своя последен сингъл Houdini само миналия месец, а той вече се превръща в истински хит.

Изпълнителката на New Rules по-рано говори и за предстоящия си албум, описвайки го като „наистина личен“ и задълбочавайки се в емоциите и преживяванията от това да си необвързана.

Пред американско радио тя сподели: „По-скоро са различните чувства и емоции, които изпитваш през целия период на необвързаност“.

Дуа Липа и Ромен Гаврас за първи път се появиха заедно като двойка на червения килим на филмовия фестивал в Кан през май 2023 г. В миналото тя имаше двегодишна връзка с малкия брат на Бела и Джиджи Хадид  – Ануар, а Ромен пък беше излизал преди години с най-голямата съперница на Дуа – Рита Ора.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари