IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истина или лъжа: Бившият зет на кралица Летисия твърди, че е имал връзка с нея

5 декември 2023 14 30

Хайме дел Бурго разпалва драма сред испанското кралско семейство

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Нов кралски сексскандал се вихри в Европа. След като наскоро датският престолонаследник Фредерик беше набеден или уличен в изневяра (така и не стана ясно), преди това съпругът на шведската престолонаследница Виктория – принц Даниел, също беше обвинен, че ѝ кръшка. През лятото се появиха съмнения и относно стабилността на брака на Меган Маркъл и принц Хари, а сега пък бившият зет на испанската кралица Летисия твърди, че е имал връзка с нея.

Въпросният 53-годишен г-н Хайме Дел Бурго твърди, че е имал афера с 51-годишната кралска особа, преди да се ожени за по-малката ѝ сестра – Телма Ортис.

Дел Бурго, който в момента живее в Обединеното кралство, наскоро участва в книгата за кралица Летисия „Летисия и аз“, написана от журналиста Хайме Пеняфиел.

Дел Бурго, който е предприемач и син на бившия политик Хайме Игнасио дел Бурго, беше женен за сестрата на Летисия, Телма, от 2012 до 2014 г. След това тя се омъжи за ирландския адвокат Гавин Бонар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanitatis (@vanitatis)

Дел Бурго твърди, че е имал афера с Летисия, като така се опита да разпали драма в испанското кралско семейство. Той твърди, че двамата с кралицата все още са имали романтични отношения, след като тя се е омъжила за крал Фелипе през 2004 г.

Преди да сключи брак с Фелипе, Летисия беше омъжена за учителя по литература Алонсо Гереро Перес (от 1998 до 1999 г.)

кралица Летисия,

Кралица Летисия, крал Фелипе, принцеса Ленор, принцеса София; Снимка: БГНЕС

Хайме дел Бурго твърди, че все още е излизал с Летисия, когато тя вече се е срещнала с крал Фелипе, и че дори е планирал да ѝ предложи брак, когато тя му е казала, че се среща с мистериозен „дипломат“ по време на вечеря в хотел Mandarin Oriental Ritz в Мадрид през 2002 г.

Като „доказателство“ в подкрепа на твърдението си, в изтрита публикация в X (бившата Twitter), той сподели селфи, което Летисия е направила в огледалото в банята.

На селфито Летисия носи черен шал, за който Хайме твърди, че ѝ го е подарил. Той твърди, че кралицата му е изпратила съобщение със селфито, което е гласяло: „Любов. Нося твоя шал. Все едно те чувствам до себе си. Грижи се за мен. Защитава ме. Броя часовете, докато се видим отново. Обичам те.“

Според Daily Mail Дел Бурго също твърди в книгата, че кралицата е поискала да го види вечерта преди сватбата си с Фелипе в ексклузивния ресторант El Latigazo в Мадрид.

„Когато се срещнахме, тя ме хвана за ръката и ме попита защо никога не съм я помолил да се омъжи за мен. Очевидно не отговорих. Насърчавах я, доколкото можах. Последното нещо, което тя ми каза, преди да се сбогуваме в онзи ресторант, беше молба: „Никога не ме напускай“, твърди той.

Той също така твърди, че има други „снимки и видеоклипове“ в мобилния си телефон, произтичащи от предполагаемата им романтика. Говорителят на испанското кралско семейство каза пред Daily Mail: „Нямаме коментар за това“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари