IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън: Имам опустошителен страх от раждането

7 декември 2023 10 50

Звездата за първи път обяснява защо сурогатна майка е износила децата ѝ

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Парис Хилтън за първи път разкрива, защо е предпочела сурогатна майка да износи двете ѝ деца – син и дъщеря, а не го е направила тя самата. Хотелската наследница очевидно няма физиологични проблеми, възпрепятстващи я да износи една бременност, но твърди, че страда от посттравматично стресово разстройство от предполагаемо сексуално насилие и злоупотреба от годините, когато е била тийнейджър в училище интернат в Юта.

42-годишната Хилтън твърди, че е била принудена да се подлага на ненужни прегледи на таза в училище, а персонала във въпросния интернат наскоро беше обвинен в побой и упояване на деца.

Хилтън твърди, че се страхува от раждането почти толкова, колкото и от смъртта. Звездата разкрива тази тъжна причина, поради която е избрала да използва утробата на друга жена, за да посрещне малкия си син Финикс и дъщеря си Лондон, която се роди съвсем наскоро. 

В ново интервю, публикувано във вторник, знаменитата блондинка споделя, че чувствала, че не е в състояние сама да износи децата си поради симптоми на посттравматично стресово разстройство (ПТСР), свързано с предполагаемото насилие, което е претърпяла, докато е била записана в пансиона Provo Canyon.

В началото на 2020 г. Хилтън разкри, че е била сексуално насилвана и че претърпяла физически и психически тормоз, докато е била принудена да посещава въпросната гимназия в продължение на 11 месеца, започвайки от 17-годишна възраст.

Поради продължаващата травма от преживяванията си, Хилтън казва, че е развила опустошителен страх от раждането, който сравнява със силен страх от смъртта.

Хилтън сподели преди три години, че е била сексуално, физически и емоционално малтретирана в училище, заради което е развила силен страх от медицински условия.

„Ако съм в лекарски кабинет, за да  ми сложат инжекция или каквото и да е, буквално получавам паник атака и спирам да дишам“, споделя тя. „Просто знаех, че това няма да е здравословно нито за мен, нито за бебето, ако расте в някого, който изпитва толкова високи нива на тревожност.“

Тя добави, че миналите ѝ преживявания сякаш „са откраднали щастието ми“. 

Парис разкри преди време, че се е чувствала така, сякаш не може да признае какво ѝ се е случило в гимназията пред своето семейство или приятели, тъй като служителите в интерната са ѝ казали, че никой няма да повярва на историите ѝ, така че тя се е обърнала към наркотиците и алкохола, за да избяга от страховете си и то в продължение на години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

„Излизането през нощта заглушаваше кошмарите ми“, казва тя. 

Парис разкрива, че нейната публична личност, а именно „проекция на перфектния живот на една кукла Барби“ всъщност е имал за цел да скрие вътрешните ѝ чувства и страхове. „Носих тази маска, като техника за оцеляване“, казва тя за имиджа си на „тъпа руса жена“.

В същото интервю Парис признава, че не е сменяла памперсите на сина си Финикс в продължение на цял един месец. Риалити звездата е попитала сестра си – Ники Хилтън, дали трябва да се „научи“ да сменя памперсите на детето си в епизод от сезон 2 на нейното шоу Paris in Love, на което Ники ѝ отговорила: „Да“. Едва тогава уплашената блондинка решава да застане до масата за повиване и да получи урок от сестра си как се повива бебе.

Това признание на новата майка, разбира се, ѝ донесе много критики от потребителите на Twitter, които написаха, че Парис е трябвало да смени памперса на новороденото си много по-рано. „Знаем, че богатите имат бавачки и за през нощта, но да не измиеш собственото си дете е прекалено!“, написа един потребител, а друг обвини наследницата, че има „привилегията“ да се отнася към сина си Финикс „като към аксесоар“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари