IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кадър на деня – целувката на голата Дженифър Лопес и сериозният Бен Афлек

7 декември 2023 10 30

Изпълнителката бе почетена като една от жените, променящи индустрията

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато Дженифър Лопес стъпи на червения килим, камерите не спират да снимат. А когато до нея е Бен Афлек, бъдете сигурни, че публичната целувка е гарантирана. 

54-годишната изпълнителка беше сред звездните гости на наградите „Жените в Холивуд“ на списание ELLE, които бяха раздадени на 5 декември в Лос Анджелис. Към нея, разбира се, се присъедини съпругът й, който обаче сякаш отново бе докаран насила на червения килим. Феновете в социалните мрежи посочиха, че Афлек рядко се усмихва, когато е на публично място с Лопес и я обвиниха, че го кара да присъства с нея на червени килими, въпреки очевидната му неприязън към тях. 

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

За събитието преди няколко дни Джей Ло загатна малко за своята стегната фигура, носейки сребърен нагръдник, който отразяваше всяка една светкавица, насочена към него. Привличащото внимание горнище показваше малко от долната част на гърдите, както и разголваше стегнатия корем на звездата. Актрисата съчета предизвикателния модел с черна права пола с висока талия и черни обувки. Аксесоарите на Лопес се състояха от дълги сребърни обеци, а косата ѝ бе оформена на стегнат кок. 

На червения килим се появи и Бен Афлек, който заложи на класиката с черен костюм и вратовръзка. Той подкрепяше съпругата си, която бе сред победителите на тазгодишните награди, присъединявайки се към група дами, променящи развлекателната индустрия. 

Известната двойка, която се ожени през август 2022 година, спази традицията си и се целуна пред камерите

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

Галавечерта „Жените на Холивуд“ почита дамите, които са повлияли на Холивуд днес с изявите си на червения килим, с работата си зад камера и заставането на кориците на списание ELLE. 

Лопес бе сред дамите, които бяха включени в специалното издание „Жените на Холивуд“. Сред другите отличени жени личат имената на Нина Гарсия, Америка Ферера, Даниел Брукс, Ева Лонгория, Фантасия Барино, Грета Лий, Джоди Фостър, Лили Гладстоун и Тараджи П. Хенсън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

По време на интервюто си пред списанието Джей Ло сподели мнението си относно повишаването на ролите, давани на по-възрастни дами в Холивуд. 

„Хората започнаха да осъзнават, че жените стават все по-секси с напредване на времето. Те стават по-умни и по-завършени. Всичко това е много красиво и предизвикателно не само във физически аспект, но и в душевен. Постигаш красота и мъдрост с остаряването“, казва тя. 

Дженифър Лопес по жартиери, дантелени сутиени и копринени нощници

Дженифър Гарнър се вдъхнови от последната визия на Дженифър Лопес

На ръба: Всичко наред ли е между Дженифър Лопес и Бен Афлек?

Относно промяната на стандартите в Холивуд за остаряващите актьори, Лопес казва, че ситуацията се е променила доста и смята това за напълно нормално. Именно затова не мисли да поставя краен срок на своята актьорска кариера

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

„Мога да приключа на 70, на 80 или на 90 години, кой знае. Това винаги е бил моят начин на мислене – да не позволявам на някого да ме поставя в рамки заради това къде съм родена, откъде идвам, на колко съм години или нещо подобно. Тези граници не важат за мен“, категорична е Лопес. 

Следващият албум на певицата, This is Me... Now, ще бъде пуснат на 16 февруари, а първият сингъл от него пристига на 10 януари и носи името Can't Get Enough.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари