IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Срещат ли се пак Том Брейди и Ирина Шейк?

11 декември 2023 17 50

Изглежда двамата са възобновили връзката си

Снимка: БГНЕС

Том Брейди и Ирина Шейк се събират отново за една вечер в Маями, месеци след като романсът им „потръгна“. Двойката, която прекрати връзката си през октомври, беше забелязана заедно на бензиностанция в петък, предава People.

Месеци след като източник на изданието съобщи, че връзката им се разпаднала, двойката е била забелязана да се подготвя за нощно излизане в Маями, Флорида, в петък, както се вижда на снимки, получени от TMZ.

Заснет в автомобил на бензиностанция, 46-годишният Брейди е видян на шофьорското място, облечен в черна риза, която е съчетал с подходяща шапка.
Междувременно 37-годишната Шейк стояла пред колата с бял потник и тъмни дънки, като в ръцете си държала черен суитшърт.

Представителите на Брейди и Шейк не са коментирали връзката им.

Въпреки че нито Брейди, нито Шейк потвърждават публично дали са заедно или не, дуетът е свързан за първи път през юли 2023 г., след като присъства на сватбата на милиардера и наследник на изкуство Джо Нахмад с модела Мадисън Хедрик в Сардиния, Италия.

По-късно същия месец се появяват папарашки снимки, на които Брейди изглежда флиртува с Шейк в колата си, след като тя прекарва нощта в дома му в Лос Анджелис.

По-късно източник заяви пред People, че зараждащата им се връзка продължава „от няколко седмици“, като добави, че между двамата има „искра“.
„Има привличане“, каза източникът, като уточни, че моделът и спортистът „никога не са имали романтични отношения“ преди лятото.

През следващите месеци двойката прекара известно време в Лондон в хотел Twenty Two в квартал Мейфеър, а по-късно Шейк беше забелязана да влиза в апартамента на футболната икона в Трайбека.

Но през октомври стана ясно, че двамата са решили да се разделят.

„И двамата продължават да имат ангажименти и ставаше все по-трудно да бъдат в един и същи град по едно и също време“, казва вътрешният източник. „Ирина може да каже само хубави неща за Том.“

Връзката им е последвана от развода на Брейди с Жизел Бюндхен през 2022 г., с която има две деца – Бенджамин и Вивиан. (Той е баща и на сина си Джак с бившата си съпруга Бриджит Мойнахан).

Що се отнася до Шейк, преди да се срещне с Брейди, тя беше в дългосрочна връзка с актьора Брадли Купър. Двамата се разделиха през 2019 г. – две години след като посрещна дъщеря си Леа през март 2017 г.
 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари