IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн се обяви за „самотен баща“

13 декември 2023 09 00

Актьорът твърди, че се грижи сам за своите 14-годишни синове близнаци

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Култовият холивудски бохем Чарли Шийн се обяви за „самотен баща“. Звездата на сериала „Двама мъже и половина“ сподели, че в последно време е зает най-вече с отглеждането на своите 14-годишни момчета близнаци. Чарли заяви това в ново интервю пред списание People.

Актьорът се сдоби с близнаците Макс и Боб през 2009 година, като те са плод на краткия му брак с Брук Мюлер. Шийн твърди, че майката на момчетата не участва в живота им в момента.

Чарли казва още, че прекарва времето си в „работи за самотен баща“ с „наистина готини, наистина умни и наистина забавни“ тийнейджъри, докато бившата му съпруга „се занимава с някои свои неща“.

46-годишната Брук беше омъжена за Шийн от 2008 до 2011 г. Носителят на „Златен глобус“ беше осъден да ѝ плаща по 55 хиляди долара на месец за издръжка на децата, когато разводът им беше финализиран.

В миналото и Брук, и Чарли се бореха със зависимостите си към наркотиците и алкохола и по едно време попечителството над Макс и Боб беше дадено на бившата съпруга на Шийн – Денис Ричардс и на брата на Мюлер, Скот Мюлер. След това децата бяха върнати да живеят с майка си.

Съдебната битка на Шийн с Брук се поднови през 2018 г., когато той заяви, че вече не може да си позволи да плаща високата издръжка на децата, тъй като по това време плащаше и на Ричардс по 20 хиляди долара на месец за дъщерите си от брака им – Сами (19) и Лола (18).

Брук и Чарли постигнаха неразкрито финансово споразумение през 2022 г. Оттогава Шийн е забелязван многократно със синовете си.

Междувременно Брук остана извън светлината на прожекторите, откакто доброволно влезе в рехабилитационен център да лекува зависимостите си през 2019 г.

Шийн, от своя страна, разкри пред People, че през януари ще станат шест години, откакто е трезвен и се радва на „много последователен начин на живот“ с Боб и Макс.
„Помислих си: „Ще спра пиенето за един месец, просто за да видя дали ще се почувствам по-добре и дали взаимодействието ми с тези, които са най-близо до мен, ще се подобри“, каза той за пътуването си към трезвеността. „И го направих. А после си казах: „Добре. Ще пробвам още един месец.“

Сега дните на Шийн минавали най-вече в компанията на децата му, с които правели „някои готини неща, които не са само игра на Fortnite“. Той разкри, че Боб се опитва да прави стъпки в режисурата, а Макс свири на китара.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари