IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мини Драйвър разкрива защо е била тъжна, когато бившият ѝ Мат Деймън печели Оскар

14 декември 2023 08 40

Този спомен определено е горчив за актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мини Драйвър за първи път коментира факта, че изглеждаше тъжна и опустошена по време на речта на бившия си приятел Мат Деймън на Оскарите през 1998 г. Тогава Мат и колегата му Бен Афлек спечелиха статуетката за най-добър сценарий, но този момент е бил по-скоро горчив за Мини, която също участваше в хита от 1997г. „Добрият Уил Хънтинг“.

Наскоро 53-годишната Драйвър коментира клип в Instagram, на който се  вижда как Деймън и Афлек приемат наградите си, а Мини е показана в публиката как стои с много тъжно изражение на лицето си. В същото време Афлек я поздравява за „брилянтното“ ѝ представяне като Скайлър във филма.

В отговор на друг коментар към публикацията, който гласи: „Мини изглежда толкова тъжна“, Драйвър обяснява защо изглежда разстроена на церемонията по награждаването. „Мат беше прекратил връзката ни няколко седмици преди това и на Оскарите беше дошъл с новото си гадже... Бях опустошена“, разкри тя.

Въпреки че британската актриса не идентифицира жената по име, Деймън точно тогава започна да излиза с Уинона Райдър (през 1998 г.). „Ще ми се да можех тогава да празнувам повече този успех, тъй като това беше невероятен момент за всички нас и за този прекрасен филм!“, добавя Мини.

Мат и

Мат и Бен на Оскарите през 1998 г.; Снимка: Getty Images

Мини и Мат се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на „Добрият Уил Хънтинг“, където играеха двойка. Филмът спечели два от деветте Оскара, за които беше номиниран през следващата година, включително най-добра поддържаща мъжка роля на Робин Уилямс. Драйвър и Деймън бяха номинирани съответно за най-добра поддържаща актриса и най-добър актьор.

Два месеца преди Оскарите Деймън разкри, че той и Драйвър са се разделили, като обяви, че е необвързан по време на участие в токшоу през януари 1998 г. През 2022 година Драйвър си спомни в интервю, че тяхната раздяла, която беше широко коментирана, за нея е била като „странен, сюрреалистичен сън“.

Тя призна, че е  била съсипана по време на речта на бившия си любим, а също така, че на церемонията е имало фотограф, който е знаел за  нейното емоционално състояние и само е чакал реакция ѝ. „Сякаш някой му беше казал, че нещо ще се случи, че ще избухна или ще се прекърша и той само това чакаше.“

Мини споделя още, че баща ѝ е бил този, който ѝ е помогнал да премине през тази церемония. „Той просто стискаше ръката ми и направи това, което прави един баща, а именно да защити детето си“, казва Драйвър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by adoredfilm (@adoredfilm)

Въпреки че връзката ѝ с Деймън няма щастлив край, Драйвър отбелязва, че гледа назад към романса им „само с любов“. Тя обяснява: „Това беше просто една сладка романтика, кратка любовна афера в центъра на всички тези неща, но имаше възпламеним край, който, след това, стана фокусът.“

Драйвър и Деймън намериха нова любов през годините след връзката им. Драйвър, която има син от бившия си Тимъти Дж. Лия, отпразнува петата си годишнина с годеника си Адисън О’Дий миналия месец. Междувременно Деймън е баща на три дъщери – 16-годишната Изабела, 14-годишната Джия и 13-годишната Стела, които са от съпругата му Лусиана Барозу. 47-годишната аржентинка има и 24-годишна дъщеря, Алексия, от бившия си съпруг Арбело Барозу.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари