IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери е едрогърда бомба в прозрачен дантелен корсет

17 декември 2023 12 00

Това е визията на звездата в новата реклама на аромата Devotion на Dolce & Gabbana

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейти Пери показва пищното си деколте в последната реклама на аромата Devotion на Dolce & Gabbana. Попзвездата е облечена в изрязан дантелен корсет за кампанията и излъчва истински сексапил, докато представя аромата с флакона в ръка.

Прозрачното горнище на 39-годишната певица е стилизирано с подходяща черна дантелена пола – и двете, обгръщащи тялото ѝ плътно. Бляскавите гарвановочерни къдрици на Пери са оформени на една страна, а тя е допълнила визията си и с черна сатенена огърлица (тип чокър) с голямо цвете.

Що се отнася до нейния блясък, изпълнителката на Firework демонстрира опушени сенки за очи, съчетани с лъскави розови устни и ярко прасковен руж.

Докато позира за рекламата Пери се взира харизматично в камерата и позволява да  се види нейната татуировка „Исус“ на лявата ѝ китка, която всъщност е нейният първи татус. Сега тя има общо седем.

„Разкрийте изкуството да подарите сетивно пътешествие с @katyperry и обгърнете любимите си хора в примамливия аромат на #DGDevotion“, сподели луксозната италианска марка в Instagram в сряда.

От бранда насърчават последователите си да намерят свой собствен „личен аромат“ на уебсайта на D&G. Кампанията D&G на Кейти Пери дебютира през октомври, след като беше разкрито, че тя ще бъде лице на Devotion. 

Същия месец италианската модна къща пусна ослепителна реклама за аромата, в която участваха Пери и италианският секссимвол Микеле Мороне.

Част от кампанията включваше суперзвездата да се наслаждава на разходка с яхта, докато е облечена в черен сутиен с флорални мотиви на Dolce & Gabbana и пола тип молив. Живописните кадри са заснети от италианския филмов режисьор Паоло Сорентино през юли 2022 г.

В една от публикациите, които последваха, Dolce & Gabbana Beauty обявиха новата си кампания Devotion с повече изображения на попзвездата, изглеждаща прекрасно в Капри, Италия.

„Отдаденост“, гласеше надписът, показващ как майката на едно дете се излежава по гръб на борда на тази яхта. Тя удиви с дълбок дантелен корсет в съблазнителните промоционални кадри, споделени в Instagram в сряда.

В новото промоционално видео за аромата, съблазнителната половинка на Орландо Блум споделя, че за първи път е открила своя „пеещ глас на девет години“, а след това е започнала да свири на китара на 13.

Тя заявява: „Отдадеността за мен е млада любов“. Пери добавя: „Когато успях да говоря със собствените си думи, чрез собствените си чувства, да изложа емоциите си и собствената си гледна точка, се почувствах сякаш имах собствено малко разбиране за света.“

„Едва тогава започнах да се отдавам на занаята си“, обяснява тя.

Колкото до италианския аромат, той включва нотки на захаросани цитруси, портокалов цвят и мадагаскарска ванилия и е създаден от парфюмериста Оливие Кресп.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари