IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър си купи къща в Пенсилвания близо до тази на Джиджи Хадид

15 декември 2023 10 50

Актьорът явно съвсем буквално иска да се сближи с фамилия Хадид

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брадли Купър става все по-близък до семейство Хадид и то съвсем буквално. Актьорът и режисьор на новия хитов филм „Маестро“, който излиза със супермодела Джиджи Хадид от няколко месеца, си е купил дом близо до Ню Хоуп, Пенсилвания, където се намира голямата ферма за коне на майката на блондинката – Йоланда. Именно във въпросната ферма, която струва 4 милиона долара, са отгледани сестрите Бела и Джиджи, както и брат им Ануар Хадид.

Сайтът Page Six пише, че Купър и Хадид са отседнали в района миналия месец в луксозната хижа River House, която е част от хотел Odette по време на своето романтично бягство.

Източник каза пред изданието миналия месец,  че връзката на звездната двойка се развива толкова бързо, сякаш е на стероиди. Колкото до Купър, той също има силни връзки с щата Пенсилвания. Брадли е роден в град Абингтън, щата Пенсилвания, в близост до град Филаделфия. 

Хитовият филм на Брадли: „Наръчник на оптимиста“ е заснет в окръг Делауеър и проследява мъж, който се връща в дома на родителите си във Филаделфия.

Купър също наскоро си партнира с Дани Диджиампиетро, собственик на базираната във Филаделфия пицария Angelo's Pizzeria – в нов хранителен бизнес, Danny & Coop's. Дуото сервира сандвичи в Ню Йорк този месец на клиенти, включително бившата на Купър – Ирина Шейк, както и на самата Джиджи.

Що се отнася до връзките на Джиджи с района, супермоделът отседна да живее именно във фермата на майка си по време на пандемията от COVID-19.

Хадид има и собствена ферма близо до Ню Хоуп, която закупи с бащата на дъщеря си Зейн – бившия сърцеразбивач от групата One Direction. Не е ясно дали тя все още притежава фермата, след като тя и Малик се разделиха през 2021 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

Джиджи дори роди дъщеря им Кай, сега 3-годишна, именно в тази ферма. Градчето Ню Хоуп се намира на 70 мили от Манхатън и е известно с „ниските си данъци и историческа архитектура, галерии, ресторанти, магазини, алея покрай реката, парна железопътна линия, според вестник NY Times.

Купър и Хадид за първи път бяха видени заедно на романтична  вечеря в модерното заведение в Уест Вилидж „Виа Карота“ през октомври.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари