IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория: Хората ме смятаха просто за едно красиво лице

26 декември 2023 13 30

Актрисата изумява в поредица от прекрасни снимки за Harper's Bazaar

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ева Лонгория е зашеметяваща в дългата си черна рокля, с която позира за корицата на Harper's Bazaar Испания. В придружаващото интервю актрисата разкрива, че хората са я смятали за „просто едно красиво лице“, когато е започнала да режисира.

48-годишната Ева изумява в поредица от прекрасни снимки, като на едни от кадрите показва своите изваяни крака, а на други загатва своя стегнат бюст.

Актрисата споделя пред списанието, че за първи път е започнала да режисира филми преди 12 години, но е трябвало да превъзмогне предубежденията на хората за себе си. Ева е режисьор на биографичния филм Flamin' Hot, който беше и нейният пълнометражен режисьорски дебют по-рано тази година.

Звездата постигна своя голям пробив в Холивуд, когато участва в сериала „Отчаяни съпруги“ като бляскавата Габриел Солис. 

Към момента обаче Ева се вълнува много повече от професията режисьор, а не от актьорската си кариера. Тя казва: „Знам всичко за камери, обективи, сценарии. Познавам движението, композицията и монтажа. Знам всички тези проблеми и също съм добра в това. Така че най-голямото предизвикателство беше да докажа, че знам какво правя на всички, които ме мислеха просто за актриса.“

Тя добавя за кариерата си и любовта си към режисурата следното: „Мисля, че винаги съм била продуцент и режисьор по душа. Когато се преместих в Холивуд, от нулата бях очарована от това, което се случва зад камерата“.

Лонгория добавя: „Хората мислят, че съм актриса, която се е развила като режисьор и продуцент, но аз вярвам, че винаги съм била режисьор и продуцент, който си е паднал по актьорството“.

Новото интервю на Ева идва, след като наскоро тя призна, че се е чувствала като грозното патенце и не се е идентифицирала като красавица, докато е растяла. Това призна самата тя пред  репортерите на събитието ELLE Women In Hollywood в началото на декември.

Наскоро тя каза пред списание ELLE, че „не е имала проблем да бъде секси“, докато играе Габриел Солис в „Отчаяни съпруги“. На въпроса откъде идва тази увереност, Ева – която беше една от деветте жени, удостоени от ELLE на звездните награди, каза пред Entertainment Tonight: „Аз бях грозното патенце като дете. Не се идентифицирах като красавица, докато растях и затова нямам много здравословна връзка с визията си, защото тя не ме дефинира“.

Брюнетката каза още„Когато хората ми казват „Знаеш, че си секси и красива и си в този списък“, аз им отговарям „да, да“. Предполагам, че е по-добрата алтернатива. Знаете ли, че сестрите ми все още се чудят как така съм станала лице на L'Oréal“.

Коментарите на Ева за „грозното патенце“ идват, след като тя говори за младите хора, които се сравняват с другите в социалните медии в наши дни.

Тя каза пред списание People: „Имах късмета да не израсна във време на социални медии. Никога не съм имала тази връзка с красотата, с която мисля, че много млади момичета израстват, особено днес, с натиска от нея и сравнението и опитите да бъдат в крак с тези често недостижими образи“.

Ева добави: „Идвам от семейство на независими, силни жени. Не трябваше да търся далеч тези модели за подражание. Майка ми отгледа четири момичета, едно дете със специални нужди, имаше работа на пълен работен ден, вечеряше на масата всеки ден в шест, присъстваше на всяка тренировка на децата си, на всяка тренировка на мажоретките, всичко“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари