IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кери Мълиган се запознала с мъжа си Маркъс Мъмфорд, когато била на 12 години

22 декември 2023 08 40

Актрисата признава, че връзката им не е била любов от пръв поглед

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кери Мълиган призна, че връзката ѝ с мъжа ѝ Маркъс Мъмфорд изобщо не е започнала като любов от пръв поглед. Актрисата сподели, че е срещнала съпруга си в много ранна възраст и че първоначално е смятала, че той изобщо не е подходящ за нейно гадже. Двамата се запознават още преди тийнейджърска възраст. Той е на 10 години, а тя – на 12. „Бяхме приятели, когато бяхме деца. Ходихме заедно на лагер“, спомня си Кери за певеца на Mumford and Sons.

Тя беше откровена и за първото си впечатление за Маркъс по време на епизода на подкаста Smartless в понеделник с водещите Джейсън Бейтман, Шон Хейс и Уил Арнет.

Мълиган, която сега е на 38, беше попитана дали се е влюбила в певеца на въпросния лагер, на което тя призна, че не е била привлечена от него по този начин. „Бяхме приятели, но после аз написах в дневника си, че той е най-милият, най-добрият човек, когото съм срещала, и му дадох 9 1/2 от 10 точки“, каза тя.

Талантливата блондинка добавя: „Също така написах в дневника си, че той определено не е подходящ за гадже. Не че съм имала гадже по това време. Но реших, че той не става за такова.“

Но времето явно кара сърцето на звездата от „Великият Гетсби“ да стане по-нежно към Мемфорд и двамата намират път обратно един към друг. Тя разказва:  „Бяхме приятели, които си пишеха в продължение на няколко години, след това загубихме връзка и след време отново се намерихме чрез интернет“.

Мълиган споделя, че се е свързала отново с Маркъс след цяло едно десетилетие чрез Facebook, но за кратко, тъй като и двамата решават да деактивират акаунтите си. Това се случва, когато тя е била на 24 години.  След време двамата решават все пак да се видят и очи в очи. На тази среща Кери решава да се  пошегува, че „вероятно трябва да се оженят, след като съдбата ги събира след толкова години“.

И така  Мъмфорд, който в момента е на 36 години, предлага брак на британската актриса през 2011 г. и двамата наистина се женят през април следващата година. През 2015-та те посрещат дъщеря си Евелин, а през 2017-та – сина си, Уилфред.

Звездата от „Маестро“ роди тайно третото им дете по-рано тази година. Въпреки че Мълиган обяви новината в интервю за Vogue, публикувано през октомври, тя не разкри пола или името на бебето. Двойката е известна с дискретния си личен живот като двамата държат децата си далеч от светлината на прожекторите.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари