IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По спешност - Брадли Купър избяга от пресконференция след обаждане от училището на дъщеря си

22 декември 2023 14 30

Актьорът напусна събитието „по неотложен семеен въпрос“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брадли Купър буквално избяга от сцената по време на пресконференция в Ню Йорк в четвъртък по неотложен семеен въпрос. Актьорът очевидно приема много сериозно ролята си на баща. Брадли напусна пресконференция за новия си филм „Маестро“, след като получи спешно обаждане от училищната сестра на дъщеря си Леа.

„Много съжалявам. Училищната сестра току-що ми се обади“, казал Купър пред всички, докато поглеждал към телефона си, пише вестник Daily Mail.

„Мога ли просто да изляза за малко, за да им се обадя, а вие можете да продължите? Става ли?“ попитал още той.

Звездата от „Последният ергенски запой“ за кратко се върнал на сцената, за да обясни, че трябва да се втурне към училището на шестгодишното дете, за да направи нещо, което училищните служители не могат. „Трябва да приложа нещо, което те няма да позволят“, продължил той.

„Трябва да изляза наблизо, за около 10 минути пеша.“ 

Купър споделя съвместно попечителство над дъщеря си с бившата си приятелка Ирина Шейк, с която имаше връзка между 2015 и 2019 г.

48-годишният носител на „Оскар“ наскоро се появи с Леа на червения килим за премиерата на новия му филм, който тръгна по Netflix по-рано този месец (на основната снимка).

Дуото баща-дъщеря се усмихваше, докато Леа гордо демонстрираше своята рокля с леопардов принт на Dolce & Gabbana и златните си обувки. Що се отнася до Купър, той носеше тъмносин костюм за събитието. 37-годишният руски супермодел Шейк пък отиде в своя Instagram, за да се похвали с двамата, като написа: Толкова се гордея с вас – татко и Леа.“

Въпреки че моделът и актьорът вече не са заедно, те поддържат топли приятелски отношения и са склонни да се обединяват в името на детето си за специални поводи, като Хелоуин, Деня на благодарността и др.

В момента Купър има връзка с друг модел – 28-годишната американка с палестински корени Джиджи Хадид, като двойката беше видяна за първи път заедно на вечеря в Ню Йорк на 5 октомври.

Вътрешен човек преди това каза на сайта Page Six, че „връзката на двойката е на стероиди“, тъй като двамата много бързо са станали сериозни един към друг. „Те са заедно всеки ден“, каза източникът. Освен че харесва външния ѝ вид, Брадли намирал модела на Victoria’s Secret за „интелектуално интересна жена“.

Междувременно през изминалата година Шейк също си намери свой романтичен интерес в лицето на пенсионираната звезда от НФЛ Том Брейди (бившият съпруг на Жизел Бюндхен).

Руската красавица и футболната легенда за първи път бяха романтично свързани през май, но се разделиха през октомври. На 8 декември пък отново бяха видени заедно в Маями, като според съобщенията в медиите, те са възобновили връзката си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари