IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрите кралски модни моменти от 2023 година

31 декември 2023 16 30

Вижте най-стилните появи на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Британското кралско семейство със сигурност беше една от любимите теми на медиите и през изминаващата 2023 година. Семейство Уелс блеснаха на коронацията на крал Чарлз, а след това се отправиха към Йордания за кралска сватба, докато семейство Съсекс отлетяха за Дюселдорф за игрите Invictus, а след това и за Ню Йорк за Световния ден на психичното здраве.

И в разгара на цялата драма, свързана с монархията, видяхме някои доста добри модни изявления от принцеса Кейт Мидълтън и херцогиня Меган Маркъл.

Може би най-запомнящ ще си остане парада на костюмите с панталон на съпругата на принц Уилям, с които тя се появяваше на официални събития от лятото, през цялата есен, та до предколедните си появи.

Вижте кои бяха 10-те най-добри появи на съпругите на британските принцове Уилям и Хари за 2023-а:

1. Принцесите Кейт и Шарлот с еднакви корони

Кейт коронация;

Снимка: Getty Images

По време на коронацията на крал Чарлз през май принцесата се придържаше към патриотична цветова палитра от червено, бяло и синьо. А на самата церемония тя сложи тиара – като украшение за глава на Jess Collett x Alexander McQueen, докато дъщерята, принцеса Шарлот, носеше същата, но в мини версия.

Сребърните листа не само символизираха любовта на Чарлз към природата, но и към идеите за прераждане, обновяване и нова ера за монархията.

2. Аленият комплект на Кейт

Мидълтън започна своята серия от костюми с панталон за 2023 г. с този впечатляващ ален стил на Alexander McQueen за концерта по случай коронацията на крал Чарлз, който тя съчета с бижута от седеф от Van Cleef & Arpels.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

„Катрин вече започва да се утвърждава в новата си роля на принцеса на Уелс. Костюмите ѝ с панталон могат да се разглеждат като визуален знак за нейния професионален подход към новата ѝ позиция в семейството“, каза кралският историк Джесика Сторошук по-рано пред сайта Page Six за преминаването на Кейт от поли и рокли към костюми.

3. Златният блясък на Меган

Меган Маркъл

Снимка: Getty Images

Позлатената рокля на Johanna Ortiz, избрана от херцогинята на Съсекс за церемонията по връчването на наградата на Ms. Foundation Women of Vision през май, беше далеч от приглушените неутрални дрехи, които тя носеше през по-голямата част от годината. Кралската особа. се появи сияеща на събитието под ръка с мъжа си принц Хари. Маркъл изглеждаше много добре в роклята със средна дължина, а нейните изцяло златни аксесоари – включително обувки с катинар на Tom Ford, блестящ клъч на Carolina Herrera и обеци на J.Crew само увеличиха блясъка ѝ.

4. Фините плисета на Кейт

Кейт в

Снимка: Getty Images

При повторното откриване на Националната портретна галерия през юни Мидълтън изглеждаше великолепно в рокля от Self-Portrait, включваща сако от туид и плисирана дълга пола, които придаваха вид на изискани отделни дрехи. Тънък черен клъч на Chanel и изрязани токчета Aquazzura добавиха елементи на контраст към иначе изцяло белия ансамбъл. Същото направиха и буйните тъмни коси на принцесата.

5. Кралски сексапил за Меган

Меган Маркъл;

Снимка: Getty Images

Херцогинята на Съсекс изглеждаше като истинска принцеса. на събитието Variety ’s Power of Women в Лос Анджелис. Бившата актриса изглеждаше наистина царствено, облечена, както винаги, в неутрален цвят. Съпругата на принц Хари беше заложила на дълга, кремава асиметрична рокля с отворени рамене, на бранда Proenza Schouler, която струва 1400 долара. Роклята се отличаваше с цепки отпред и отстрани, а Маркъл я беше съчетала с черни обувки, черен клъч и семпли златни бижута. Акцентът обаче беше в голото рамо на херцогинята, което внасяше секси елемент, който не е толкова характерен за стила на кралските особи, които следват стриктен протокол по отношение на облеклото си.

6. Късите панталони на Меган

Маркъл с

Снимка: Getty Images

Докато беше в Германия за септемврийските игри Invictus, херцогинята се появи в серия от красиви, но семпли визии. Любимата на феновете се оказа една комбинация от къси панталони в екрю, съчетани с подобна къса риза и сако. Херцогинята показа стройните си крака в тази лятна, не класическа визия, която очарова феновете.

7. Лилавата визия на Кейт

Катрин, принцесата на Уелс, пристига на националния симпозиум Shaping Us в Музея на дизайна на 15 ноември 2023 г. в Лондон в комбинация от сако и панталон Emilia Wickstead в ярко виолетово – цвят, тясно свързан с кралските особи. Тя се придържаше към палитрата в тоновете на бижутата си от сапфир и със сините си велурени обувки Gianvito Rossi.

8. Монохромният стил на Меган

Също през ноември Маркъл присъства на прожекция на късометражния филм на Мизан Хариман „The After“, облечена в костюм с панталон на Valentino в цвят какао, съчетан с подходящо поло на Reiss. Визията ѝ беше завършена с черни обувки, фини златни бижута и елегантна ниска конска опашка. Външният вид на херцогинята беше вечен, но и актуален.

9. Пуловерът без ръкави на Кейт

Кейт с

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън промени малко стила си, който налага напоследък, а именно да носи бизнес костюми с панталон и сако, като веднъж се появи с елегантен пуловер без ръкави, тип елек, под който носеше бяла риза с яка. С тази по-небрежна, но отново корпоративна визия, принцесата на Уелс дойде на посещението си в читалище, помагащо на украински бежанци.

10. Зимните бели дрехи на принцесата на Уелс

Последно – но със сигурност не на последно място – принцеса Кейт беше прекрасна и грееше в цвят слонова кост от глава до пети на концерта си „Заедно на Коледа“ в Уестминстърското абатство в Лондон през декември (на основната снимка).

Зимните ѝ дрехи включваха палто Chris Kerr по поръчка, пуловер Kiltane и панталони Holland Cooper с висока талия, а нейната чанта Strathberry и седефените обеци Van Cleef & Arpels продължиха ефекта „цвят ванилия“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари