IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честита Нова година – как звездите посрещнаха 2024

2 януари 2024 14 30

Джей Ло в прегръдките на Бен Афлек, а Мадона бе заобиколена от децата си

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Празниците приключиха, шампанското гръмна и 2024 година вече е тук. Новите 12 месеца стартираха и ни дадоха възможност за свежи цели, намерения и промени. Време е да помислим повече за себе си, личните си успехи и израстване. Но преди това се насладихме на семейни събирания, купони с приятели и едно щуро посрещане на новата година. 

Известните личности също не спаха на 31 декември, гледайки красивата заря в небето от своите домове, ваканционни вили или частни плажове. Някои от звездите прекараха празника със семейството си, други избраха шумен купон, а трети заминаха за по-топли страни, за да посрещнат 2024 година по бански или много оскъдни празнични тоалети. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????????? ?? (@lightmejlo)

Дженифър Лопес приключи 2023 година, показвайки всеки един от стегнатите си и оформени мускули. Актрисата бе забелязана да се разхожда по плажа в Сейнт Барт точно преди Нова година. 54-годишната Лопес не успя да се отърве от папараците дори и на пясъка, като нейните снимки по бански веднага обиколиха социалните мрежи и получиха множество одобрителни коментари. 

Изпълнителката носеше черен бански от две части, покрит от красиво цветно парео. Плажният тоалет бе допълнен от бяла шапка и слушалки, в които най-вероятно звучи новият албум на Джей Ло, който ще излезе на пазара през февруари. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Лопес и съпругът ѝ Бен Афлек посрещнаха новата година в прегръдките си, както се вижда от видео, публикувано в историите на певицата в Instagram. За да даде по-детайлен поглед към тоалета си, тя сподели серия от снимки в профила си, на които позира като истинска модна икона. Джей Ло носи кремав сатенен ансамбъл, допълнен от пухкаво черно палто, черна шапка с широка периферия и диамантени обеци.

Във видеото се вижда как Бен Афлек е прегърнал през кръста съпругата си, която очевидно се е пременила в сребърна рокля. От своя страна, Лопес е обгърнала актьора през врата, а лицата им са залепени едно до друго. Двамата са се обърнали към прозореца, през който наблюдават красивата заря в чест на новата година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by benniferstan (@benniferstan)

Хали Бери, от своя страна, също отпразнува Нова година със стил. Актрисата сподели снимка в социалните мрежи, на която позира в асансьор, носейки черно дантелено боди и голям златен блейзър. Бери комбинира визията си с черни токчета с отворени пръсти и многослойно колие

Както повечето потребители в социалните мрежи, Бери също си направи равносметка за отминалата 2023 година, споделяйки видео с най-добрите си моменти. В него бяха включени спомени от пътувания, снимки от светски събития, включително Оскарите, и мили моменти с любимия ѝ Ван Хънт. „Историята става все по-добра, готова съм за глава 24“, написа звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Посрещането на новата година за Мадона беше семейно събиране. Кралицата на попа си взе почивка от световното си турне, за да прекара вечерта с шестте си деца – 27-годишната Лурдес, 23-годишния Роко, 18-годишния Давид, 17-годишната Мърси и 11-годишните близнаци Стела и Естер

Певицата сподели серия от снимки в социалните мрежи, започвайки с няколко кадъра на фамилията, която се наслаждава на времето си заедно под лъчите на топлото слънце. Седмината се возят на частна яхта, която ги е отвела до мястото за празнуване. Мадона се е погрижила за доброто настроение, купувайки парти шапки, на които е изписано „Честита Нова година“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Ирина Шейк пък показа защо е една от най-желаните моделки, публикувайки сексапилна фотосесия в първия ден от новата година. 

37-годишната майка носи минирокля с пайети от Retrofere Nara, с която позира на плажа. Първоначално Шейк се слива изцяло със зеления храст, пред който е застанала, благодарение на цвета на тоалета си. След това тя се потапя в кристалночистите води, отново носейки зелената рокля. Моделката допълни визията с бежови токчета, които е обула само за част от снимките. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

„Сутринта на 2024“, написа рускинята, добавяйки зелено сърце и емотиконка на дракон. И двете са намек към символиката на тази година, която е обявена за годината на Зеления дървен дракон според китайския календар. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари