IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Суонк определи 2023 година за благословия заради раждането на близнаците си

3 януари 2024 15 00

Актрисата си направи равносметка за отминалите 12 месеца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хилари Суонк влиза в 2024 година с цели две причини за благодарност и усмивка

49-годишната актриса направи равносметка за отминалите 12 месеца, фокусирайки се върху няколко основни момента, през които е преминала, включително раждането на близнаците й. 

"Влизам танцувално в новата година, благодарна за толкова много неща от 2023, които ме оставиха възхитена, очудена и с дълбока благодарност за магията, която се появява в живота ми всеки ден. Започвам, разбира се, с благословията на двете ми ангелски бебета, които правят всеки ден по-добър от следващия", написа Суонк в социалните мрежи на 1 януари. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Тя благодари за миналата година и заяви, че няма търпение да види какво й е подготвила тази. В описанието написа, че е готова да си сътрудничи с 2024-а в направата на ново изкуство, красиви моменти и сбъднати мечти. 

Докато всичко това се случи обаче Хилари отделя малко време, за да раздаде благодарности на своите фенове, изпращайки им много любов и добри пожелания за предстоящата година. 

"Благодаря на всеки един от вас за любовта, подкрепата и лоялността. Оценявам високо всеки един и ви пожелавам само хубави неща във всеки един аспект от живота ви. Моля се за световен мир и изпращам енергия, светлина и любов към всички вас", завърши Суонк под публикацията, в която е включила различни снимки от 2023 година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

На Великден миналата година Хилари разкри, че със съпруга й Филип Шнайдер са станали родители на близнаци - момче и момиче, чиито имена все още пазят в тайна. 

"Не беше лесно, но си заслужаваше. Честит Великден! Публикувам това от Рая", написа по това време гордата майка. 

Разгледайте планинския дом на бременната Хилари Суонк

Изненада! Хилари Суонк е бременна с близнаци

След раждането Суонк продължи да споделя с феновете си как се е променил животът й, отбелязвайки през май, че е заета с "наливането на енергия в грижата за двете ми малки същества". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Новината за първата бременност на Хилари дойде през октомври 2022 година. Тя и Филип са женени от 2018 година. "Има нещо, което дълго време чакам и това е да бъда майка. Ще ставам майка и не само на едно, а на две деца", похвали се актрисата в предаването Good Morning America. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари