IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Барбра Страйсънд: Твърде стара съм, за да се интересувам от мнението на хората

4 януари 2024 10 50

Актрисата не смята да се впечатлява от критиките на останалите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Барбра Страйсънд няма да позволи на възрастта да определя начина й на обличане. 

81-годишната актриса, певица и бизнесдама сподели в скорошно интервю за New York Times, че хората трябва да се обличат както си искат и да изразяват себе си чрез дрехите, вместо да се притесняват от хорското мнение. Тя е категорична, че себеизразяването няма нищо общо с възрастта и разкри, че в ранните години на кариерата си се е притеснявала да покаже по-сексапилната си страна. 

"Тогава много се притеснявах да не показвам твърде много плът, за да не ме критикуват. Сега съм твърде стара, за да се интересувам от хорското мнение", казва Страйсънд. 

Легендарната певица повдигна завесата на десетилетната си кариера в мемоарите My Name is Barbra, които бяха пуснати на пазара през ноември. В интервю за BBC тя казва, че се вдъхновила да напише книгата, за да може да разкаже историята си по свой начин, а не да оставя другите да я преразказват вместо нея. 

"Това беше единственият начин да поема контрол над живота си. Това е моето наследство. Написах моята история. Не трябва да правя повече интервюта след това", казва Страйсънд. 

В интервю за списание People тя споделя, че е написала мемоара си и защото е искала да изясни всички неясноти около личния си живот. "Мисля, че с известността идва и опасността хората да вярват на лоши неща, разпространявани за теб. Една жена, която написа ревю за книгата ми, каза, че е очаквала да прочете нещо, написано от дива, но е била напълно изненадана. Сякаш видя истинското ми лице чрез книгата, което беше и моята цел. Исках да разкажа истината"

Носителката на ЕГОТ ("Еми", "Грами", "Оскар" и "Тони") ще добави още една титла към името си през този февруари. Тя ще бъде почетена с награда за цялостно творчество по време на церемонията SAG, която тази година ще се проведе за 30-и пореден път. 

"Още от времето, когато седях в киното в Бруклин, си мечтаех да бъда една от актрисите, които виждах на екрана. Филмите бяха портал към свят, за който само си представях. Въпреки че не бях най-подходящия кандидат, някакси мечтите ми се сбъднаха. Тази награда е много важна за мен, защото ми се присъжда от актьори, на които се възхищавам", каза Страйсънд в официално съобщенеи. 

Според описанието на наградата за цялостно творчество, тя се връчва всяка година на актьор, който въпълщава в себе си най-фините идеали на актьорската професия. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари