IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без награда, но с целувка – Тимъти Шаламе запозна Кайли Дженър с елита в Холивуд

8 януари 2024 14 30

Според източник, двамата много се подкрепят в професионално отношение

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тимъти Шаламе и Кайли Дженър определено знаят как да насочат вниманието към себе си, дори по време на бляскаво събитие като наградите „Златен глобус“.

28-годишният актьор и 26-годишната риалити звезда отново не минаха заедно по червения килим, но в залата не спряха да показват близост и да доказват за пореден път, че връзката им не е рекламен трик. Те отидоха заедно до обозначените си места, държейки се за ръце, малко след началото на церемонията в Лос Анджелис. Главният редактор на Variety Рамин Сетодех сподели видео по време на рекламната пауза, показвайки какво се случва в залата, и там за кратко се видя как Тимъти и Кайли седят много близо един до друг. 

Видеото, което прикова вниманието обаче, бе публикувано от официалния профил на Златните глобуси в X (бившият Twitter). На него се вижда как младите влюбени са напълно погълнати един от друг и са забравили за камерите в залата. Докато Тимъти говори нещо на Кайли, тя движи ръката си по бляскавото му сако и се усмихва. След няколко секунди двамата се целуват за щастие на всичките им фенове в социалните мрежи. 

Разбира се, веднага започнаха спекулации относно естеството на разговора, като част от потребителите заявиха, че на видеото се вижда много ясно как Шаламе и Дженър си казват „Обичам те“, преди да се целунат. 

Актьорът бе номиниран за най-добра мъжка роля в мюзикъл или комедия за играта му в „Уонка“. Той влиза в ролята на младия Уили Уонка, за да разкаже историята на началото на бизнеса с шоколади и създаването на империята, която познаваме от „Чарли и шоколадовата фабрика“. Все пак наградата не отиде при Шаламе, но той спокойно може да се чувства като победител. 

Дженър и Шаламе за първи път бяха свързани романтично през април 2023 година, но чак през септември бяха забелязани да се целуват на концерт на Бионсе от турнето ѝ Renaissance

След септември двамата направиха няколко публични изяви заедно, включително на US Open, на вечеря по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, на автърпарти след епизод на Saturday Night Live, когато Шаламе беше водещ през ноември. Актьорът също така се появи на коледното парти на клана Кардашян-Дженър миналия месец. 

Кайли Дженър се усмихва загадъчно на въпрос за гаджето ѝ Тимъти Шаламе

Красиви, щастливи и влюбени: Кайли Дженър и Тимъти Шаламе се появиха заедно на събитие

Запечатано с целувка – Кайли Дженър и Тимъти Шаламе потвърдиха слуховете за връзка

Източник наскоро сподели пред списание People, че Кайли е много щастлива с Шаламе и с гордост го нарича свое гадже. От своя страна, актьорът бил впечатлен от всичко, което прави приятелката му и успехите, които е постигнала досега. Той също така смята, че Кайли се справя чудесно с майчинството и отглеждането на 5-годишната Сторми и 1-годишния Еър. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ France (@gqfrance)

„Той много подкрепя кариерата ѝ, както и тя неговата. И двамата се опитват да присъстват на важни за другия събития“, казва близък до двойката. Той допълва, че Шаламе е доста добър избор за Дженър, защото я кара да се чувства по-спокойна, по-фокусирана и щастлива. Също така семейството ѝ вече го обожава. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари