IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Красински заплашва съпругата си Емили Блънт с развод?

13 януари 2024 12 00

Феновете на актьорската двойка са притеснени за състоянието на брака им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Какво каза Джон Красински на съпругата си Емили Блънт на червения килим на наградите „Златен глобус“? Това е въпрос, който тревожи много от феновете на фотогеничната актьорска двойка. Появи се клип на съпрузите, които си казват нещо, докато позират за снимки, който стана вирусен в TikTok

Мнозина спекулират, че във въпросното видео 44-годишният Джон измърморва тихо на 40-годишната Емили: „Нямам търпение да се разведа“. 

След тези реплики редица аматьори, които умеят да четат по устните, спекулират с теориите, че бракът на Красински и Блънт не изглежда да е в цветущо състояние.

Един потребител на TikTok е категоричен, че забележката на Джон никак не е безобидна и категорично намеква за проблеми в семейния им живот. „Гледах това видео 500 пъти, опитвайки се да се убедя, че той казва нещо различно от развод“, написа друг потребител на социалната медия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Krunts (@the__krunts)

Двамата, които се ожениха през 2010 г., споделят дъщерите Хейзъл, на девет, и Вайълет, на седем години. До този момент двамата винаги са изглеждали семейство за пример, като Джон неведнъж е говорил открито за любовта към съпругата си.

Въпреки че се появи в множество проекти през 2023 г. (включително в хита „Опенхаймер“), Блънт наскоро разкри, че е взела решение да се оттегли от филмите тази година, за да се съсредоточи върху майчинството.

Емили обясни в подкаста „Маса за двама с Брус Бози“, според The Hollywood Reporter: „Тази година няма да работя. Работих доста миналата година и най-голямото ми дете вече е на 9, така че сме в последната година с едноцифрено число. И просто чувствам, че пропускам моменти с децата ми, които са наистина важни“.

След новото видео обаче много хора са на мнение, че Емили има нужда да си остане повече у дома най-вече за да подобри отношенията със съпруга си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари