IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заговори се, че Том Холанд и Зендая може да се разделят

15 януари 2024 11 00

Каква е истината?

Снимка: БГНЕС

Една от най-сладките двойки в Холивуд са Том Холанд и Зендая, но се появиха слухове, че двамата са се разделили.

Подобни спекулации се появиха, след като актрисата престана да следва всички в социалните мрежи, включително и любимия си. Актьорът обаче побърза да опровергае тези клюки.

Том беше забелязан по улиците на Лос Анджелис да се отправя към колата си. Журналистите успяха да го попитат дали наистина е скъсал със Зендая. „Не, не, не, абсолютно не“, отговори 27-годишния Холанд.

Да си припомним, че слуховете за романтичното начало на Зендая и Том се появиха преди пет години. През 2017 г. актьорите участваха заедно във филма „Спайдърмен: Завръщане у дома“. Те се срещнаха на снимачната площадка и любовта им от екрана прерасна и в личния живот. Така двамата са заедно от 2021 г.

Зендая дори неведнъж е питана в социалните мрежи да коментира слуховете за годеж, но тя така и не го направи.

Двамата не показват чувствата си по време на официални прояви, но в края на миналата година не издържаха и се оставиха папараци да ги снимат как се разхождат влюбени и прегърнати из улиците на Лондон.

Явно идеята, че между тях всичко е приключило е невярна, а причината Зендая да се махне от социалните медии, е съвсем различна.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари