IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ел Макферсън разпали слухове за годеж с приятеля си Дойл Брамхол

17 януари 2024 10 50

Австралийският супермодел и американският музикант са заедно от една година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ел Макферсън предизвика слуховете, че се е сгодила за приятеля си от една година – Дойл Брамхол. В момента тя е в Австралия за първи път от четири години насам, за да отпразнува 10-ата годишнина на своята уелнес марка WelleCo и за да покаже на любимия си своята родина и градът, в който е родена.

Но според нова статия в австралийската медия New Idea, супермоделът и нейният красив приятел музикант са започнали да оглеждат места за  евентуалната си сватба.

Съобщава се, че двойката, която се среща повече от година, е хвърлила око на Австралия за потенциалната си женитба, по-късно тази година. „Ел няма търпение да бъде отново булка, а и намери перфектния мъж в лицето на Дойл“, казва „вътрешен човек“ пред изданието.

„Те са луди един по друг. Двамата са невероятно спокойни и той се появи в най-перфектния момент в живота й“, добавя източникът

Според статията 55-годишният Брамхол е много впечатлен от австралийския начин на живот и вече вижда живота си с 59-годишната красавица, построен именно на държавата континент.

Въпреки че нито Ел, нито Дойл засега са потвърдили годежа си, супермоделът напоследък носи дебел златен пръстен на безименния пръст на лявата си ръка.

Ел и Дойл са видени да разглеждат заедно заведенията с най-красиви гледки на Сидни. Макферсън, която беше наречена „Тялото“ през 1989 г., има два брака зад гърба си – с фотографа Жил Бензимон и с милиардера Джефри Софър. Тя има двама сина от финансиста Арпад Бюсон.

Нейният любим пък в миналото имаше дълга връзка с актрисата Рене Зелуегър, а от предишен брак има една дъщеря. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари