IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейн на Седмицата на модата в Париж: Дойде с дълга коса, тръгна си подстриган като Хари Стайлс

22 януари 2024 11 00

Това беше първата му публична поява на официално събитие от близо пет години насам

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Преди няколко дни Зейн Малик дойде в Париж с по-дългии леко изрусени кичури, а ден по-късно се подстрига късо като бившия си колега от One Direction – Хари Стайлс. Британският поп певец демонстрира новия си външен вид на Седмицата на модата във френската столица, като това всъщност беше неговата първа публична поява на официално събитие от близо пет години насам.

Изпълнителят на Pillowtalk присъства на три ревюта в рамките на модното събитие, като на последната си поява дебютира обръсната глава, подобно на Хари, който също отряза косата си преди около два месеца.

Зейн се появи на модните шоута за мъжко облекло есен/зима 2024 г. на марките Kenzo, Loewe и Valentino. Феновете бяха впечатлени от това колко безпроблемно британският певец смени визията си за часове.

„Зейн променя външния си вид в рамките на часове, аз съм влюбена в късата му коса“, написа един потребител на социалната медия. „Нова прическа, ново облекло. Посещение на шоуто на Valentino. Той изглежда прекрасно както винаги и още по-млад. Кожата му свети“, добави друг.

„Зейн Малик, осъзнаваш ли изобщо колко си красив?“ написа трети фен на звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

За последната си визия с новата прическа Малик дойде с класически черен костюм, на който бяха изписани думите „Толкова сме стари, отново станахме млади.

На 12 януари Зейн навърши 31 години. Откакто бившата му половинка, Джиджи Хадид, му роди дъщеря – вече 3-годишната Кай, Малик спря да се появява на светски събития и като цяло започна да страни от социалния начин на живот. 

Явно обаче той е решил да напомни на феновете за себе си, започвайки нов, по-активен период от живота си. Колкото до Джиджи, тя наскоро откри любовта отново в лицето на холивудския актьор Брадли Купър, слагайки край на всякакви надежди на феновете, че може би някой ден с Малик ще се съберат отново.

Зейн с

Зейн с Рита Ора и Фарел Уилямс на шоуто на Kenzo; Снимка: Getty Images

Припомняме, че двойката прекрати петгодишната си връзка, след като майката на супермодела, Йоланда Хадид, обвини Малик, че я е ударил по време на разгорещен спор. През юли 2023 г. Малик се появи в подкаста Call Her Daddy за рядко интервю, по време на което той каза, че ако кавгата му с Йоланда  е била толкова лоша, колкото мнозина я представят, съдът нямаше да му даде 50 процента попечителство над малкото му момиче.

Въпреки че не е ясно точно защо е решил да се появи изненадващо на модното събитие, Малик винаги е имал страст към модата. През 2017 г. той проектира капсулна колекция с Versace и дори беше заснет от тогавашната си приятелка Хадид за кампанията.

Последният път когато Зейн се разходи по червен килим беше през май 2019 г., когато присъства на премиерата на филма „Аладин“ в Лос Анджелис.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари