IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даяна Ханджиева показа бебето Антони

23 януари 2024 15 00

Актрисата от сериалите „Братя“ и „Скъпи наследници“ наскоро роди син

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Актрисата Даяна Ханджиева показа сина си Антони. Чаровната актриса, позната от сериалите „Братя“ и „Скъпи наследници“ и от тв формата „Фермата“, сезон 6, се сдоби с първото си дете в края на миналата година. Момченцето се роди в началото на декември, а  вече можем да видим и неговото личице.

Припомняме, че стройната брюнетка обяви, че очаква дете на 6 август, когато навърши 30 години. По този повод тя сподели една вълнуваща публикация в своя Instagram профил, която събра множество харесвания и позитивни коментари.

Баща на бебето на Даная е нейната половинка – баскетболистът Кристиан Ставрев. Вероятно затова по повод първия месец на Антони на този свят, щастливата двойка сподели снимка на малкия облечен в син екип на едноименната марка на баскетболната звезда Майкъл Джордан.

Преди няколко дни пък Даяна разкри, че с Кико Ставрев са решили да замразят стволови клетки на сина си. По този повод Ханджиева качи и няколко нови снимки на своя юнак, като на една от тях двамата позират и с гордия татко.

„Мога да кажа, че инвестирахме в спокойствието си и се радвам, че го направихме, въпреки че се надявам никога да не ни се наложи да използваме тези клетки“, написа по този повод Даяна, разказвайки детайлно как точно е минал процесът по вземането на стволовите клетки.

Наскоро актрисата и телевизионна водеща Ралица Паскалева и волейболната звезда Теодор Салпаров също разкриха, че са запазили стволови клетки на своето второ дете (трето за волейболиста), което се роди в началото на есента на миналата година. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари