IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кое е най-трудното препятствие пред принц Хари да се сдобри с принц Уилям?

24 януари 2024 08 40

Престолонаследникът пази личното си пространство и това на съпругата си

Снимка: БГНЕС

Отдавна се знае, че принц Хари и принц Уилям имат сложни отношения. Двамата се отдалечават все повече след интервютата, които направи по-малкия син на принцеса Даяна и крал Чарлз III. Той участва и в документална поредица, както и написа мемоарите си – The Spare.

Според автора на книгата „Новият крал Чарлз III. Новият съд“ Робърт Хардман, принц Уилям е бил „много наранен“ от острите забележки на принц Хари за кралското семейство в мемоарите му и всякакъв шанс за тяхното помирение е много малък.

Писателят отбеляза, че атаките на херцога на Съсекс срещу съпругата на престолонаследника, Кейт Мидълтън, поставят дори „по-сериозни препятствия“, които братята трябва да преодолеят, за да поправят увредените си отношения: „Уилям е много прям човек, който пази личния живот на семейството си много, много внимателно. Той наистина е наранен.“

Публицистът също така добави, че „скритата критика“ на херцога на Съсекс към принцесата на Уелс наистина е имала драматично въздействие върху Уилям: „Но както видяхме с членовете на кралското семейство, през годините и в историята, никога не казвай никога. “. Нещата се променят, вървят напред, всички се адаптираме, така че в крайна сметка може да бъдат направени и отстъпки.

Все пак след като Кейт Мидълтън претърпя коремна операция, стана ясно, че Хари и Меган Маркъл са изразили безпокойството си за нейното здраве.

Междувременно семейство Съсекс се опитаха да се свържат с роднини след новината за хоспитализацията на Кейт. „Кралят и принцесата на Уелс получиха подкрепа от принц Хари и Меган Маркъл. Херцогът и херцогинята се свързаха с двете страни по различни начини, за да предадат своите опасения и най-добри пожелания“, каза източник пред Mirror.

Стана ясно, че крал Чарлз III също ще бъде хоспитализиран за операция.

Кралският биограф Анджела Левин дори допусна, че във връзка с инцидента принц Хари може временно да поеме задълженията на монарха.

Тази ситуация разтревожи британците. Според запознати кралят реагирал светкавично на притесненията на своите поданици и дал тайни заповеди относно опозорения принц. Отбелязва се, че Негово Величество забранява участието на най-малкия му син в изпълнението на кралските задължения.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари