IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гола или навлечена – съпругата на Кание Уест, Бианка, продължава да скандализира с облеклото си

24 януари 2024 16 30

Вчера Ченсори се появи с прозрачен потник, без сутиен и шокиращи къси панталони

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бианка Ченсори не може или по-скоро не иска да спре да скандализира обществеността със своето провокативно облекло. Съпругата на Кание Уест за пореден път заложи на своя, вече характерен, супер секси стил, напът за солариум в Лос Анджелис. Бианка се появи с тесен прозрачен потник с надпис „WET“ отпред, под който не носеше сутиен.

29-годишната австралийка беше комбинирала потника с нещо още по-шокиращо – къси черни панталонки с дупка отпред, която има скрита функция.

Въпросните къси боксерки на Ченсори се казват „Cal Exotics“ и са предназначени да могат да се използват със секс играчки.

Мисис Уест беше съчетала пикантния си външен вид с черни обувки, а късата ѝ коса беше в загладен стил. Освен това Бианка даде възможност на фотографите да зърнат заключения екран на телефона ѝ, докато излизаше от салона, а на него се видя снимка в близък план на новите титаниеви зъби на 46-годишния ѝ съпруг, струващи 850 хиляди долара.

Шокиращият тоалет на австралийската красавица следва безкрайна поредица от едва забележими дрехи на брюнетката през последните месеци, като преди дни Уест публикува снимка на съпругата си, която му готви с маска за лице и по бански с прашки.

Всички тези визии на Бианка станаха причина феновете да изразят загриженост за нейното благосъстояние, обвинявайки Кание, че контролира жена си и нейния стил и че я кара да се облича като проститутка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

Ден след появата ѝ по потника и късите шорти, Бианка пък се появи изцяло покрита от главата до петите с необичайно кожено палто (на основната снимка). Въпросното палто от изкуствена кожа Ченсори демонстрира на фотосесия, организирана от съпруга ѝ.

На въпросната сесия в Ел Ей дизайнерката позира секси, докато носи палтото с щампа на снежен леопард, а качулката му почти скрива лицето ѝ. Уникалната връхна дреха беше представена в есенно-зимната колекция на BLUEMARBLE за 2024 г. Цената му е1298 долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

По-любопитното в случая е, че Кание сам се обади на фотографите да направят снимки на жена му с палтото, като е стигнал дотам, че през цялото време ги е насочвал как точно да я снимат. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

дедовия ( преди 7 месеца )
При вида на снимките по-горе, баба Пена си го премести от единия крачол в другия...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар