IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арестуваха певицата Диона, след като я хванаха да кара дрогирана

24 януари 2024 14 50

Попфолк звездата е спряна за проверка във вторник на столичния бул. „България“

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Известната поп-фолк певица Диона е арестувана след шофиране след употребата на наркотици. Тя е управлявала автомобила си, когато около 4 часа тази сутрин е спряна за проверка на столичния бул. „България“.

На място ѝ е направен тест, който е отчел наличие на кокаин. След това ѝ е взета и кръвна проба, а Диона е отведена в Шесто районно управление.

Денислава Сашова, чийто творчески псевдоним е Диона, е родена през 1995 г. в Бяла Слатина. Професионално с музика се занимава от 2016 г., но интересите ѝ не се ограничават само с пеенето.

29-годишната  Диона е участвала в няколко онлайн сериала, както и в игрални филми като актриса. Била е част от актьорския състав на различни риалити формати, пише музика и текстове за песни както за себе си, така и за свои колеги.

Диона е завършила „Политология“ във Великотърновския университет. Певицата винаги се е стремяла да бъде нестандартна и екстравагантна на сцената.

В профилите си в социалните мрежи Диона има стотици хиляди последователи. В редица интервюта тя е казвала, че иска „да е пример за младите хора“, както и „да помага на талантливите сред тях да поемат по своя път на успеха“.

Диона е поредната популярна личност, която бива задържана да шофира в нетрезво състояние. Миналата година певицата Белослава беше задържана при шофиране в нетрезво състояние и получи наказание 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок. Известният журналист Ивайло Цветков – Нойзи също беше задържани за това, че е шофирал под влияние на алкохол. На него му беше наложен запор на автомобила и беше освободен срещу гаранция от 15 хиляди лева.

Шеф Андре Токев пък беше заловен да шофира пиян на 26 октомври 2021 г. Кръвната му проба отчете 1,9 промила, а клип в социалните медии показа как топготвачът шофира само по джанти. За провинението си той влезе във Варненския затвор за три месеца. Книжката му беше отнета за година и половина, като той плати и глоба в размер на 450 лв.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Ира ( преди 3 месеца )