IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сбъдват ли се холивудските мечти на принц Хари и Меган Маркъл?

26 януари 2024 10 50

Двамата направиха „премерен ход, за да привлекат внимание“

Снимка: БГНЕС

След като напуснаха кралския двор и задължения принц Хари и Меган Маркъл се установиха в САЩ, за да градят собствена кариера. След няколко скандални интервюта, участия в документални продукции и написване на мемоарите на Хари, двамата бяха забелязани изненадващо на премиерата на филм за Боб Марли в Ямайка.

Според кралския коментатор Ричард Фицуилямс, по този начин херцозите на Съсекс привличат внимание, въпреки че „нямат кариера в Холивуд“. Експертът отхвърли подозренията, че по този начин двамата искат да направят своя холивудски дебют.

Пред Daily Express, Фицуилямс каза: „Няма съмнение, че след като Hollywood Reporter ги нарече провал, Хари и Меган са в неизвестност. Появата им в Ямайка беше изненада, но изглежда те са се надявали да привлекат внимание през трудната седмица за кралското семейство. Това не е опит да подновят кариерите си; в момента те нямат кариера в Холивуд.

Припомняме, че двамата се оттеглиха като работещи членове на кралското семейство през 2020 г. и се преместиха в Монтесито, Калифорния. Оттогава разривът с членовете на кралското семейство се засили с пускането на няколко проекта, описващи подробно скандалите в двореца.

Някои смятат, че двамата с появата си публично игнорират проблемите в кралското семейство, които се случват в момента, а именно операцията на Кейт Мидълтън и предстоящата на крал Чарлз III.

За изявата Меган Маркъл избра дълга до земята черна рокля, а Хари дойде с тъмен костюм без вратовръзка. Двойката изглеждаше щастлива, с радост позираха за снимки и разговаряха с режисьори.

Мнозина смятаха появата им на събитието за PR кампания, тъй като те специално летяха от Калифорния до Ямайка, за да участват в премиерата. Хари обаче дори не си помислял да се върне във Великобритания и да посети болния си баща.

Той също не изрази подкрепа за снаха си Кейт Мидълтън, която претърпя операция, и леля си, херцогинята на Йорк, която беше диагностицирана със злокачествен меланом.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари