IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит и Инес де Рамон може да станат родители?

29 януари 2024 09 00

Връзката им е стабилна и приятелите им не биха се изненадали

Снимка: БГНЕС

Връзката между Брад Пит и Инес де Рамон става все по-сериозна. Двамата се срещат от около година, а се говори, че вече са готови да имат и деца. Източник на In Touch Weekly твърди, че влюбените са взели това решение след среща с приятели и родители.

Според вътрешен човек, връзката на звездите е преминала на ново ниво. Де Рамон вече се нанесе в къщата на актьора. „Това може да е шок за някои, но техните близки няма да се изненадат, ако тя вече е бременна. Инес е точно на подходящата възраст... Брад е в по-добра форма от повечето мъже на неговата възраст. Те са отдадени един на друг и истински влюбени, прекарват цялото си време заедно“, отбелязва източникът.

Носят се слухове, че Брад Пит се е решил на подобна отговорна стъпка след скандал с децата, които има от брака си с Анджелина Джоли, които го обвиниха в малтретиране и нападение. Между другото, дъщеря му Захара публично отказа фамилията на актьора.

Пит получи и лошо отношение от сина си Пакс преди време. Общите му деца с Анджелина са шест – три биологични и три осиновени.

Около актьора се обсъжда още нещо – дали си е направил промяна на формата на лицето. Някои смятат, че в появили се нови негови снимки има следи от лифтинг.

Наскоро в интернет пространството се появи видео със снимки на световноизвестния холивудски актьор от различни години, дело на британския експерт по пластична хирургия Джони Бетеридж.

Лекарят твърди, че артистът се е подложил на процедура за цялостен лифтинг на лицето. Като доказателство специалистът цитира характерен белег близо до ухото. „Когато го видите в профил, можете да видите драматичните промени в контура на долната част на лицето му. Вероятно това е свързано с лифтинга, както се вижда от белега – това е класическият тип белег за лифтинг. Кожата около него е релефна“, казва блогър.

„Най-високата похвала за хирурга – беше направено много фино, но в същото време той изглежда с десет години по-млад“, „Дори и Брад да направи нещо с лицето си, основното е, че той запази красотата си, която има от природата.“

„Брад имаше късмет: той все още има отлична коса и добра костна структура на лицето си, затова изглежда толкова здрав за годините си и манипулациите само го правят да изглежда по-добре“, „Какво значение има дали е направил нещо . Ако се получи добре, тогава не виждам проблем“, коментират и потребителите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари