IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Мира Добрева вече е с една глава по-висок от нея

30 януари 2024 17 40

Журналистката показа и младоликата си майка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Телевизионната водеща Мира Добрева често показва снимки на красивата си пораснала дъщеря Лора в Instagram, като наследницата ѝ сама вече е спечелила доста последователи в социалната медия и постепенно започва да става познато лице на българската аудитория.

Но това не може да се каже за сина на Мира – Георги. Тя сравнително рядко споделя снимки с 15-годишното момче, което е от втория ѝ брак, с режисьора Жоро Торнев.

В последната си публикация в социалната медия обаче, родената в Златоград 51-годишна журналистка е качила кадър и с двете си деца, от който става ясно, че тя вече е най-ниският член на семейството. И двамата ѝ наследници стърчат с по една глава над майка си, но пък тя видимо е горда от този факт. Освен това Добрева е споделила и снимка със своята младолика майка, която прилича на нейна по-голяма сестра. Едната дама е облечена в изцяло черни туристически дрехи, а другата е заложила на бяла екипировка. 

От кадрите става ясно, че усмихнатото семейство е било на поход до Седемте рилски езера. Мира е написала шеговит коментар до снимките си, който гласи: „Първата снимка, с двете ми деца, е от поредицата „половин човек“. :))) Втората е с моята майка. Тя ме прави човек и половина…“ 

Наскоро Добрева направи телевизионна изповед в предаването „Търси се“ по Би Ти Ви, в която разкри, че с Торнев, за когото се омъжи през 2007 година, живеят разделени от две години, но че все още се обичат и нямат намерение да се развеждат официално.

Припомняме, че преди няколко месеца журналистката беше на косъм от смъртта, след като я приеха в болница по спешност с остър перитонит. Днес обаче телевизионната водеща изглежда в добро здраве и състояние на духа.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари