IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Мос е бременна с първото си дете: „Всичко върви много добре“

31 януари 2024 10 50

Звездата от „Историята на прислужницата“ сподели новината в предаването Jimmy Kimmel Live!

Снимка: БГНЕС

Звездата от „Историята на прислужницата“ – Елизабет Мос, сподели в предаването на Джими Кимъл, че очаква първото си дете. 

„Бременна ли сте, или просто сте невероятно отдаден актьор?“ – попита водещият Джими Кимъл 41-годишната Мос, за да започне интервюто им.

„По малко и от двете“, отговори звездата от „Момчетата от Медисън авеню“.

Мос каза още, че е имала „истински късмет“ по време на бременността си, като добави: „Всичко върви много добре“. След това тя помоли 56-годишния Кимъл за съвет. 

Комикът си спомни за съвета, който той и съпругата му Моли Макниърни са получили от Бил Мъри, когато тя е очаквала едно от четирите им деца.

„Той каза: „Донеси коледни лампички, които да окачим (в родилната зала)“, спомни си Кимъл и добави, че Мъри предложил да донесат и свещи на батерии. 

„Защото осветлението в стаята е ужасно“, каза Кимъл. „Това е осветление в стил Walmart за това благословено събитие“.

Мос не сподели повече подробности, включително кога трябва да се роди бебето ѝ.

Актрисата участва в „Историята на прислужницата“ (The Handmaid's Tale) на Hulu - антиутопична драма по романа на Маргарет Атууд от 1985 г. Преди дебюта на петия сезон на сериала през септември 2022 г. стриймърът поднови сериала за шести и последен сезон.

„За нас беше истинска чест да разказваме историята на новаторския роман на Маргарет Атууд и смразяващо актуалния свят и сме развълнувани да предложим на зрителите шести и последен сезон на „Историята на прислужницата“, заяви в изявление създателят на сериала и шоурънър Брус Милър.

Милър допълва: „Благодарни сме на Hulu и MGM, че ни позволиха да разкажем тази история, която за съжаление остана актуална както винаги през целия си период на излъчване, и благоговеем пред невероятните ни фенове за тяхната непоколебима подкрепа, без която никога нямаше да стигнем дотук“.

По време на събитието FYC на финала на пети сезон на сериала в Лос Анджелис през ноември 2022 г. Мос заяви пред People, че е „ужасяващо“, че сериалът е станал само по-актуален след дебюта си. „Ужасно е, Много повече от притеснително е“, каза тя и добави, че сериалът е „най-удовлетворяващото, творческо преживяване“ в живота ѝ.

Мос беше омъжена за Фред Армисен за около година, преди разводът им да бъде финализиран през 2011 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари