IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клаудия Шифър показа сина си за първи път

31 януари 2024 12 30

Супермоделът честити 21-ия рожден ден на своето пораснало момче

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Клаудия Шифър се е появявала на червения килим с по-голямата си дъщеря Клемънтайн, която ѝ е одрала кожата, с мъжа си Матю, а наскоро и с котарака си Чип, но досега никога не беше показвала сина си Каспър – нито на публично събитие, нито в профилите си в социалните медии.

Този път обаче германският супермодел от 90-те направи изключение. Култовата блондинка сподели кадри на Каспър по случай неговия 21-ви рожден ден в своя  Instagram профил, където написа: „Синът ми Каспър днес е на 21! Той е най-сладкият, най-грижовният, най-палавият, най-умният, с най-доброто чувство за хумор, най-добре възпитаният и най-спортният. Той ни побеждава всички на тенис, крикет, табла, шах, тенис на маса, ски, билярд и още… Той притежава всичко, за да бъде определен за перфектния английски джентълмен. Мама и татко се гордеят с теб. Обичаме те.“

От снимките на младия мъж се вижда, че той по-скоро е наследил гените на известния си баща, а именно съпруга на Клаудия. Каспър дори видимо копира стила на британския режисьор. Матю Вон (на основната снимка) се появи на премиерата на новия си филм „Аргайл“ миналата седмица именно с черен каскет и дълго черно палто, с каквито е сниман Каспър.

Освен на 21-годишния Каспър и на 19-годишната Клемънтайн, 53-годишната Клаудия и 52-годишният Матю са родители и на по-малка, 13-годишна дъщеря, която носи името Козима Вайълет. Семейството живее в обширно имение в графство Съфолк, Източна Англия, недалеч от Лондон, но и близо до крайбрежието.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари