IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Хайди Клум, Лени, разкри, че е открила „секс гардероба“ на майка си

1 февруари 2024 14 30

А самата Хайди се описа като „пълен изрод“ между чаршафите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дъщерята на Хайди Клум – Лени Клум, разкри, че е открила „секс гардероба“ на майка си и че това е било: „Най-готиното нещо в историята“.  Лени си припомни в подкаста Call Her Daddy, че майка ѝ много ѝ се е ядосала, за това че е показала съдържанието на гардероба на своите приятели.

Самата 50-годишна Хайди говори открито за своя сексуален живот в същия подкаст. Немският супермодел разкри пред водещата Алекс Купър в сряда, че е много дива и ненаситна в леглото. Може би най-голямото разкритие обаче беше, когато дъщеря ѝ Лени се появи във FaceTime и си спомни, че е открила „секс гардероба“ на майка си, където Хайди държи своите секс играчки.

„Помислих си, че това е най-готиното нещо в историята“, каза 19-годишната Лени по време на разговора. „Показах това на приятелите си. Наистина нямах представа какви са тези неща, микрофони ли... и майка ми много ми се ядоса след това.“

Лени и Хайди имат тясна връзка помежду си. Освен тийнейджърката, Хайди споделя децата Хенри, Йохан и Лу с бившия си съпруг Сийл. Наскоро Лени последва стъпките на майка си в модната индустрия и вече може да се похвали с няколко престижни ангажимента. Първородното дете на Клум е от връзката ѝ с италианския бизнесмен Флавио Бриаторе (бивш шеф на Формула 1), който в момента е на 73 години.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Във въпросното интервю Хайди не се сдържа да сподели някои свои секси насоки и тайни. Докато описваше сексуалния си живот с 34-годишния си съпруг Том Каулиц, бившият ангел на Victoria’s Secret призна, че може да се възбуди силно само като погледне Том.

„Просто трябва да погледна съпруга си“, избухна Хайди. А след това водещата Алекс помоли красавицата да оцени себе си от едно до десет по скалата от „благоразумна до пълен изрод“ по отношение на желанията в леглото, на което Клум отговори с „девет“.

Освен за Том, Хайди също така беше откровена за различните типове мъже, с които е имала връзки в миналото. Но завърших с немец. Немските салами са най-добри“, пошегува се тя. Що се отнася до нейния най-важен сексуален съвет, Хайди отбеляза, че всичко е свързано с комфорта.

„Погледнете миналото ми – нямам тип“, посочи тя. „Била съм с плешив мъж, с много стар мъж, била съм с мъж с дълга коса и с много слаб мъж... Техните личности също са много, много различни. В края на деня искаш някого, с когото да се чувстваш добре.“

Откакто намери перфектния си партньор в лицето на Том, Хайди отбеляза, че предпочита дълги „часове“ секс, наричайки сексуалния им живот „безкраен и горещ“, когато Алекс я помоли да го опише с три думи.

„Мисля, че е по-лесно за жената да има продължителен секс, отколкото за мъжа, така че дали мъжът притежава издръжливост е най-важното“, казва модната икона. „Мъжете обикновено са тези, които не могат да издържат дълго. … Някои просто не могат да го направят.“

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари