IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм със забавна снимка в чест на общия си филм

1 февруари 2024 17 50

Двамата се запознават именно на снимачната площадка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм позволиха на феновете да надникнат в забавната им връзка и приятната динамика, която имат помежду си. 

Преди няколко дни 35-годишната дъщеря на Лени Кравиц сподели серия от снимки в социалните мрежи от снимачната площадка на предстоящия си филм Blink Twice, който се явява като нейния режисьорски дебют. В главната роля ще видим Чанинг Тейтъм, а лентата е особено специална за двамата, тъй като именно по време на снимките те се влюбват. 

Сред множеството снимки е и една на актьора и режисьорката, които позират заедно в забавна поза. Кравиц е изплезила език, докато Тейтъм е откопчал бялата си риза, показвайки стегнатото си тяло. Снимката е направена на моментен апарат и е допълнена от описанието „#BLINKTWICE в кината от 23 август“. Другите кадри включват Кравиц на снимачната площадка, седейки пред караваната си, както и една, на която тя гледа през камера с дълъг обектив. 

Това обаче не е първият път, в който феновете получават ексклузивен достъп до зад кулисите на филма. Тейтъм също публикува черно-бели кадри на режисьорския дебют на приятелката си, както и няколко на своите колежки Наоми Аки и Алия Шоукат. Той също така включи видео на себе си и Кравиц, като и двамата гледат към монитор след заснемането на сцена. 

„Г-ца режисьорката в действие! Направо ги смазва! Нямам търпение всички да видите резултата!“, написа гордият Тейтъм под публикацията. 

Според Deadline, филмът наскоро смени името си от Pussy Island на Blink Twice. Историята, написана от Кравиц и Е. Т. Фейгенбаум, разказва за технологичния милиардер Слейтър Кинг (Тейтъм), който се среща със сервитьорката Фрида (Наоми Аки) на благотворителна вечеря и между двамата започват да прехвърчат искри. Той я кани да се присъедини към него и приятелите му на една мечтана ваканция на частния му остров. Дивите нощи се смесват с дните, напоени със слънце, и всички си прекарват страхотно. Никой не иска това пътуване да свърши, докато не започват да се случват странни неща и Фрида поставя под въпрос своята реалност. Тя ще трябва да разкрие истината, ако иска да се измъкне жива от острова. 

Именно на снимачната площадка започва и любовната история между Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц. Слуховете за връзка помежду им стартираха през януари 2021 година. През октомври миналата година се заговори, че те са сгодени, след като Кравиц беше забелязана да напуска парти за Хелоуин, носейки масивен годежен пръстен. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Говорейки пред списание GQ през 2022 година, Зоуи споделя, че Тейтъм я кара да се смее и двамата обожават да си говорят за изкуство и да изследват непознатите кътчета на своята професия. „Обичаме да гледаме филми заедно и да ги анализираме“, казва още режисьорката. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари