IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл останаха без изпълнителен директор на Archewell Productions

5 февруари 2024 10 40

„Това е удар за компанията. Няма съмнение за това.“

Снимка: БГНЕС

Миналата година принц Хари и Меган Маркъл увериха пресата, че имат много грандиозни планове за 2024 г. Те обаче може да срещнат възможни трудности по пътя на успеха, тъй като стана ясно, че изпълнителният директор на Archewell Productions Бенет Левин е напуснал поста си.

Известно е, че мениджърът е напуснал организацията и вече е намерил нова работа. „Развълнуван съм да съобщя, че започвам нова роля в Cinetic Media“, обяви той в социалните медии.

Източници казват, че напускането му е лоша новина за херцога и херцогинята на Съсекс. Сега това може значително да повлияе на бизнеса на съпрузите, участващи в създаването на телевизионни програми и филми.

Меган Маркъл и принц Хари се опасяват, че могат да загубят цялото си състояние. Те са изправени пред големи финансови проблеми.

Според източници двойката е достигнала до наистина критичен момент от живота си. Меган Маркъл се тревожи, че тя и съпругът ѝ имат твърде много разходи за живот при скромни доходи за техните стандарти. „Те са похарчили много пари толкова бързо и вече не са в силната позиция, в която бяха. Меган се опитва да поеме отговорност, но може да е твърде късно“, каза източник.

Сега двойката полага всички усилия, за да привлече вниманието на аудиторията на Netflix, за да не загуби един от основните си източници на доходи.

Съвсем скоро двойката се появи изненадващо на премиерата на филм за Боб Марли – Bob Marley: One Love. в Ямайка. Това стана на фона на слухове, че Хари и Меган са пред развод. Те обаче показаха, че това съвсем не е така и са в отлични отношения. Двойката застана хваната за ръце на червения килим ръка за ръка. Меган избра тоалет в черно, а Хари се появи в костюм без вратовръзка и разкопчана бяла риза. 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари