IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арнолд Шварценегер храни внуците и домашните си любимци с една и съща храна

4 февруари 2024 15 00

Актьорът каза, че двете му внучки се редят на опашка заедно с животните

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Арнолд Шварценегер винаги е казвал, че третира всеки човек еднакво, като е научил децата си да не се възползват от известната си фамилия, а да се борят за успеха си както в Холивуд, така и във всяка друга сфера на работа. Той многократно е споделял за възпитанието с тежка ръка, като веднъж призна, че е изхвърлил матрака на сина си Патрик през прозореца в басейна, защото момчето не било оправило стаята си. 

Сега се оказва, че този строг подход на отглеждане се пренася и върху внучките на Шварценегер. Този път актьорът принизява малките момичета към любимите си домашни животни. 

По време на гостуването си в предаването на Джими Фалън, австрийският здравеняк каза на водещия, че има у дома три кучета, две понита и едно прасе. Както се вижда в новия му документален филм по Netflix, озаглавен Arnold, Шварценегер казва на Фалън, че лично той храни животинките всяка сутрин. Разкрива, че закуската им се състои от овесени бисквити, които сам приготвя от мед, банан и овесени ядки

„Те основно са направени за конете, за Лулу и Уиски. Но разбрах, че кучетата също ги харесват, а малко по-късно ми стана ясно, че и прасето ги обича. Но прасетата ядат всичко. Те ще ядат и камъни“, казва още актьорът. 

Това, което изненада феновете обаче, бе признанието, че двете внучки на Шварценегер също са любители на овесените бисквити. Звездата от „Терминаторът“ е дядо на 3-годишната Лайла Мария и почти 2-годишната Елоуиз Кристина, които се раждат от брака между дъщеря му Катрин и актьора Крис Прат. Момичетата посещават известния си дядо веднъж седмично, за да видят и разнообразието от животни в дома му. 

Шварценегер казва, че ако внучките му пристигнат, докато той храни животните с овесени бисквити, те чакат на опашка, за да получат по една-две. Актьорът допълни, че Елоуиз и Лайла са толкова нетърпеливи, че дори чакат с отворена уста, карайки дядо им да приключи по-бързо със задачата си и да им даде бисквити. 

Ново 20: Арнолд Шварценегер разцелува младата унгарска актриса Тимеа Палашик

Въпреки изневярата, извънбрачния син и развода, Арнолд Шварценегер не се отказва от Мария Шрайвър

„Веднага, когато излезем навън, тя ми казва „Дядо, може ли една бисквита?“, казва Шварценегер за една от внучките си, допълвайки че и двете обожават да му идват на гости и да си играят с животните. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Едно от нещата, които Елоуиз и Лайла не обичат обаче, е да чистят тор. Актьорът дори ги нарича „леко разглезени“, защото винаги му отказват, когато ги помоли да му помогнат с почистването на обора. Арнолд намекна, че тази черта е наследена от баща им Крис, който многократно е казвал, че момичетата не са отгледани, за да вършат подобна работа. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари