IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Джонас и Приянка Чопра бяха принудени да напуснат имението си за 20 милиона долара

4 февруари 2024 12 00

Причината – нашествие от мухъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ник Джонас и Приянка Чопра бяха принудени да се изнесат от имението, което се оценява на 20 милиона долара. Мечтаният дом на американския певец и индийската актриса се превърна в истински кошмар, след като щети от наводнение са причинили истинско нашествие от мухъл в пищното калифорнийско имение.

Двойката закупи луксозния имот, който има седем спални, девет бани, винарна с контролирана температура, закрито баскетболно игрище, закрита зала за боулинг, домашно кино, спа център, фитнес зала и зала за билярд, през септември 2019 г. за 20 милиона долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Въпреки това, според копие от съдебно дело, заведено през май 2023 г. и ексклузивно получено от сайта Page Six, басейнът и спа центърът в имението са започнали да създават поредица от проблеми за тогавашните младоженци, най-вече заради „пореста хидроизолация“, която е допринесла за появата на мухъл в огромни количества.

Приблизително по същото време се е появил и теч на вода в зоната за барбекю на верандата.  Този теч е повредил част от вътрешната жилищна площ на къщата. Проблемите в дома очевидно са направили помещенията „практически негодни за живеене“ и „опасни от здравна гледна точка за обитаване“.

Това е довело не само до значителни щети в имота, но и до лошата новина, че къщата не може да бъде продадена. На първо време Ник и Приянка ще трябва да ремонтират щетите, което ще им струва над 2,5 милиона долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Адвокатите на Джонас и Чопра са завели дело срещу строителя, но на свой ред строителят е подал насрещна жалба срещу подизпълнители, а подизпълнителите пък са завели дела срещу своите работници и това прави ситуацията доста заплетена. Сякаш всеки, който е хванал кирка или лопата в имота, е бил замесен и не е ясно кой е отговорен за дефектите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

Междувременно 31-годишният Ник и 41-годишната му съпруга са се преместили в друг имот заедно с 2-годишната си дъщеря Малти, като не е ясно кога двамата планират да се върнат. Оказва се, че всъщност те са купили имота на кредит, но си плащат месечните вноски, данъците и всички други разходи по къщата редовно. Източник, близък до холивудската двойка, добавя пред Page Six, че „двамата са инвестирали значително състояние в дома си и са много разочаровани от грешките в строителството“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари