IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Христо Стоичков се обясни в любов на жена си Мариана

7 февруари 2024 10 40

Разберете какъв е поводът за нежното му излияние

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков за пореден път показа, че се радва на истинско семейно щастие, като се обясни в любов на своята съпруга Мариана. Поводът за това е годишнината от брака на знаменитата българска двойка – цели 36 години.

Футболната легенда отбеляза специалния повод с нежна и много емоционална публикация в своя профил в Instagram, насочена именно към неговата спътница в живота. Камата написа: „Чувствам се благословен! Преди точно 36 години най-великата жена на света ми каза „Да“! Винаги знам, че има телефон, на който да звънна и ще ми вдигне! Ще чуя думите, които никой друг няма да ми каже! Благословен съм от теб, Мариана!

Иконата на българския футбол е добавил към поста си и колаж от няколко свои снимки с любимата Мариана, до които е добавил и текст: „36 години неразделни“.

С тези няколко изречения 57-годишният Стоичков отново демонстрира, че чувства, че той е късметлията в този брак, случвайки на най-перфектната, грижовна и любяща съпруга. Съпрузите са родители на две пораснали дъщери – Михаела и Христина, и баба и дядо на една внучка – 7-годишната Миа. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари