IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт де Ниро вижда себе си в 9-месечната Джиа

8 февруари 2024 14 50

Актьорът говори пред списание People за семейството и кариерата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Робърт де Ниро се вижда в очите на 9-месечната си дъщеря Джиа. 

Гледайки свои бебешки снимки, актьорът от „Убийците на цветната луна“, който съвсем скоро ще се бори за поредния си „Оскар“, казва пред списание People, че забелязва голяма доза прилика между себе си и най-малкото си дете. Джиа се роди миналата година, а майка ѝ е 45-годишната инструкторка по бойни изкуства Тифани Чен. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Снимката, която е на повече от 50 години, показва де Ниро в ръцете на баща му, художникът Робърт де Ниро-старши. Тя също така напомня на актьора за 12-годишната му дъщеря Хелън, която споделя с бившата си съпруга Грейс Хайтауър. 

„На тази снимка изглеждам като двете ми най-малки дъщери. Също така виждам прилика и с едно от внучетата ми“, казва Де Ниро. 

В интервюто пред People той говори откровено за семейния живот и бащинството, включително за Джиа. „Тя е толкова сладко бебе. Много е сладка. Когато я погледна, всичко друго изчезва. Така че изпитвам радост и облекчение, когато съм с нея“, казва холивудската легенда. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Другите деца на актьора – 56-годишната Дрена и 47-годишният Рафаел са от първата му съпруга Диана Абот, 28-годишните близнаци Джулиан и Арон са от бившата му приятелка Туки Смит, 25-годишният Елиът и 12-годишната Хелън са от бившата му съпруга Грейс Хайтауър. Въпреки огромната разлика с Джиа, всички те са горди братя и сестри и помагат в грижите, когато могат. 

„Децата много ѝ се радват. Дори и внуците. Тя е тяхна леля, а те са напът да станат тийнейджъри“, разказва де Ниро. Той има трима внуци от Рафаел. Единственото дете на Дрена, Леонардо, почина през юли миналата година, когато бе само на 19. 

Като един горд баща и любител на семейните моменти, Де Ниро се чувства най-добре, когато цялата фамилия се събира на едно място. „Фактът, че всички са заедно, е всичко за мен. Да бъдем заедно, да пътуваме до топли места – това е моето любимо нещо“, допълва той. 

Новородената дъщеря на Робърт де Ниро с телевизионен дебют

Жената до Робърт де Ниро разказа за парализата си след раждането

Робърт де Ниро загуби един от внуците си

Като 80-годишен ветеран, преминал през толкова много в кариерата и живота си, Де Ниро се опитва да предаде няколко ценни урока на следващото поколение. По думите му, важните съвети никога не се забравят, като самият той все още помни мъдрите мисли на майка си и баща си, които е чувал като дете. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Относно кариерата си, Де Ниро не смята да забавя темпото, въпреки възрастта си. Досега той има две награди „Оскар“, 10 колаборации с Мартин Скорсезе и дузина хитови филми, които показват невероятния му талант както в драмата, така и в комедията. 

За последния си филм, „Убийците на цветната луна“, актьорът печели деветата си номинация за „Оскар“. Така той попадна в елитна компания от само 17 актьори в холивудската история, които са получавали повече от осем номинации. Сред имената са Мерил Стрийп, Катрин Хепбърн, Джак Никълсън и Дензъл Уошингтън. 

Де Ниро споделя, че е късметлия да работи със Скорсезе, защото режисьорът позволява на хората да правят това, което умеят най-добре. В „Убийците на цветната луна“ актьорът влиза в ролята на Уилям Хейл, който изглежда като благороден бял мъж, но всъщност тайно организира убийствата на няколко индианци, които са членове на племето осейдж, за да завладее богатата на петрол земя в Оклахома през 20-те години на миналия век. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари