IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Димитър Бербатов участва в забавна реклама на туризма в Малта

9 февруари 2024 10 50

Вижте родната футболна звезда в нова роля

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов пое нов, доста приятен ангажимент, а именно да стане част от оригинална реклама на туризма в Малта. Родната футболна звезда и бивш играч на „Манчестър Юнайтед“ е поканен неслучайно от британския водещ Сам Хоумууд от MUTV да изследват заедно всичко, което прекрасният остров в  Средиземно море може да предложи.

Във видеото Бербатов показва, че освен с атлетични способности и дух на победител, може да се похвали и с оригинално чувство за хумор. Във видеото Бербо успява да победи водещия в няколко състезания – първото с гондола до бреговете на столицата Валета, а второто с велосипед около бреговете на по-малкия остров Гозо – вторият по големина на архипелага, известен с живописните си хълмове.

Във въпросния подкаст Бербатов показва и каква местна храна харесва. Оказва се, че в Малта има много привърженици на „Манчестър Юнайтед“ и затова поканата към Бербо не е случайна.

Сам е споделил кратък клип от заснетия филм с родния ексфутболист, до което е написал: „Отидох в Малта с @berbo9 и загубих поредица от предизвикателства с – по моите собствени думи – невероятна грация. Това е само откъс от забавлението, което направихме, благодарим, че ни прие @visitmalta.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Homewood (@sam.homewood)

Бербатов също е съгласен със своя ководещ, че си е прекарал страхотно. Преди да хване полета си обратно за България, бившият любимец на феновете на Олд Трафорд изпрати съобщение до Хоумууд с думите: „Благодаря на вас и на хората от Малта, че ме приехте. Наистина се наслаждавах на времето си тук.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари