IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер предизвика безпокойство у феновете си

13 февруари 2024 11 00

Дъщерята на Синди Крауфорд се показа с окървавено лице

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кая Гербер предизвика безпокойство у феновете си, след като сподели своя тревожна снимка, на която е с окървавено лице. Кадърът е направен по време на неин скорошен моден ангажимент в курорта Сейнт Мориц в Швейцария. Почитателите на 22-годишния модел веднага я призоваха да потърси медицинска помощ.

Наслаждавайки се на прекрасно пътуване в заснежените планини с марката за бижута Omega, Кая изглежда сензационно на снимките, преди обаче нещата да се влошат. Дъщерята на супермодела Синди Крауфорд сподели своя снимка без грим, на която ѝ тече кръв от носа, а тя се опитва да я почисти със салфетка.

Красавицата не споменава нищо в профила си в Instagram за въпросното кървене, като е написала до снимките си само: „Красив Сейнт Мориц с моето семейство @omega“.

И все пак снимката обезпокои феновете на Кая, които се насочиха към коментарите, за да я насърчат да потърси медицинска помощ. Американската актриса и режисьор Наташа Лион показа любовта си към звездата, когато написа: „Загрижена съм за разкървавения нос. Това от надморската височина ли е?

В отговор Кая добави, че си е направила изследвания, с думите: „Мисля, че това беше претоварване на системата ми, причинено от виждането на Алпите за първи път. Но все пак лабораторията ще каже.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Друг фен попита Гербер следното: „Кървиш от красотата на всичко видяно или си се блъснала във врата?“

Факт е обаче, че Кая изглежда сензационно добре на всички други снимки, включително в едно прекрасно, тъмнокафяво пухкаво палто и черни кожени ръкавици, с които демонстрира естетиката „съпруга на мафията“. Гербер е скрила лицето си с черна качулка, наметната върху тъмните ѝ коси като носи чифт големи черни слънчеви очила. Тя е допълнила външния си вид с изискан златен часовник Omega.

В дъщерята на Синди и съпруга ѝ Ранди Гербер продължава да се перчи с часовника су Omega, като носи шикозна черна рокля в милитъри стил, украсена със златни копчета.

Кая изглеждаше зашеметяващо и в третия черно-бял кадър, на който косата ѝ е хваната назад с черна лента.

Последната публикация на Кая в социалната медия идва, след като тя участва заедно с 40 други емблематични легендарни жени за епичната последна корица на мартенския брой на британския Vogue, създадена от Едуард Енинфул.

51-годишният Едуард е първият мъж и първият чернокож редактор на списанието. Той обяви през юни, че ще се оттегли, за да поеме нова глобална роля в издателството Conde Nast.

И за да гарантира, че последната му корица ще бъде запомняща се, той събра жени като Виктория Бекъм, Джиджи Хадид, Салма Хайек, Опра и Майли Сайръс в една стая, за да позират за прощалната снимка.

Мнозина в социалните мрежи обаче реагираха учудено, когато видяха непознати лица на корицата под етикета „легенди“. Няколко се запитаха как звезди като Наоми Кембъл и Серина Уилямс могат да бъдат групирани в същата категория като Лила Мос и Кая Гербер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

И Лила, и Кая  са дъщери на известни супермодели, като майките им са Кейт Мос и Синди Крауфорд (те също се появяват на корицата). Факт е обаче, че те са т. нар. „непобебета“ (деца, подкрепяни в кариерата от известните си родители) и имат да извървят дълъг професионален път пред себе си, за да могат да бъдат наредени до другите дами от въпросната корица.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари