IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Създателят на „Двама мъже и половина“ ще плати 5 милиона на бившата си съпруга

12 февруари 2024 15 00

Чък Лори най-накрая е официално разведен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Създателят на „Двама мъже и половина“ и „Теория за големия взрив“ – Чък Лори, най-накрая постигна споразумение с вече бившата си съпруга Ариел Манделсон относно клаузите в развода им.

В съдебни документи, цитирани от списание People, телевизионният сценарист ще изплати на инфлуенсърката 5 милиона долара. Съдията е наредил 1 милион да бъде платен веднага след края на делото, а останалите 4 трябва да са в сметката на Ариел 30 дни, след като тя напусне имотите на Лори. 

Според документите, всички плащания ще бъдат освободени от данъци и създателят на два от най-успешните ситкоми няма да изплаща на Ариел допълнителна съпружеска издръжка. Многомилионното плащане ще представлява „откупуване“ на нейните искове за издръжка, както беше посочено по-рано в техния предбрачен договор.

Въпреки че всички дрехи, бижута, собственост и други лични вещи ще останат на попечителство на съответната страна, Чък получи права върху общото им куче Харви, но Ариел има право на „либерално посещение“ на домашния любимец. 

Споразумението също така включва клауза за взаимно уважение, която не позволява на двете страни да говорят лошо една за друга независимо дали писмено или устно, публично или насаме. Тази забрана се отнася за токшоута, книги, публикации в социалните мрежи, интервюта и всякакви други публични прояви. 

През юли 2022 година бившите съпрузи подадоха молба за развод, цитирайки като причина „непреодолими различия“ след едва тригодишен брак. По това време те потвърдиха за раздялата си с общо съобщение до медиите, в което казват, че решението е било взето и от двамата. По думите им, уважението помежду им остава, но посоките им се разделят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Blast (@blast)

„Нашият план е да продължим напред индивидуално, но все още таим любов, уважение и благодарност за моментите, които споделихме. Молим да уважите личното ни пространство по време на този труден период. Благодарим за подкрепата“, гласеше изявлението. 

Чък Лори и Ариел Манделсон се ожениха през октомври 2018 година след двугодишна връзка. Двамата нямат общи деца. Преди това създателят на „Дарма и Грег“ беше женен за бизнес партньорката си Паула Смит, като бракът им продължи от 1979 до 1992 година. Двамата имат две дъщери – Никол и Аса. Лори също така беше женен и за плеймейтката от Playboy Карън Райтър от 2001 до 2010 година

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари