IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън на 55 – актрисата умили феновете със снимки от миналото

12 февруари 2024 16 30

Русокосата красавица получи и множество поздравления от колеги и приятели

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън имаше много по-важен повод за празнуване през уикенда от победата на „Канзас Чийфс“ на тазгодишния Супербоул. В уикенда на най-големия мач в американския футбол, актрисата навърши 55 години

За да отбележи важния празник, Анистън използва профила си в Instagram, за да покаже колко е благодарна за живота, който е имала досега. Тя направи видеоколаж от множество снимки и видеа от миналото, който започна с клип от „Приятели“, в който героинята ѝ Рейчъл Грийн също празнува своя рожден ден. Във въпросната сцена Анистън е със специална шапка и се приготвя да прочете картичките, които е получила от семейството и приятелите си. 

В описанието актрисата цитира част от поемата The Layers на Стенли Кюниц. 

„Преминах през много животи, някои от тях мои собствени, и не съм тази, която бях, въпреки че има някакъв принцип на съществуване, от който се боря да не се отклоня“.

„Когато погледна назад, когато съм принудена да погледна, преди да успея да събера сили да продължа пътуването си, виждам крайъгълните камъни да намаляват към хоризонта и бавните огньове, влачещи се от изоставени лагери, на които ангели чистачи се движат с натежали крила“.

Във въпросния клип Анистън е събрала снимки от всичките си 55 години, както и клипове от различни важни моменти в живота ѝ. Освен че има сцена от „Приятели“, тя също така е включила и видео от зад кулисите на ситкома, както и няколко, на които си играе с любимите си кучета. Също така я виждаме в състезателен дух, опитваща се да не бутне кула на Дженга, в професионален стил, позирайки пред камерата за фотосесия и пътуване през снимачната площадка. 

Актрисата получи множество поздравления в коментарите, включително от Нина Добрев, която написа „Ооо! Обичам това видео толкова много. Честит рожден ден, красива Джен на 24, на 14, на 36, 19, 41, 2 и още много... надявам се да имаш прекрасен ден, изпълнен с любов и веселие!“

От своя страна, Рита Уилсън – съпругата на Том Ханкс – написа: „Красива Джен, носител на любов, светлина и радост. Ти направи света по-добро място. Обичаме те страшно много и сме благодарни за теб. Честит рожден ден!“

Кортни Кокс, която се запознава с Анистън на снимачната площадка на „Приятели“ и двете създават неразрушимо приятелство, сподели две снимки и видео в чест на рождения ѝ ден. Клипът отново е от емблематичния ситком от 90-те, в който Рейчъл с прискърбие казва на Чандлър, че Моника е счупила лампата ѝ с мидички. 

„Не съм сигурна защо това видео е едно от любимите ми... Мисля, че защото никой друг не може да каже тези думи толкова сладко. Честит рожден ден, моя прекрасна Джени Луиз. Също така не знам защо я наричам по този начин, но съм сигурна, че я обичам“, написа Кокс под публикацията. 

Дженифър Анистън: С Рийз сме близки, защото споделяме всякакви разбити сърца в живота и любовта

Дженифър Анистън е старомодна – секс сцените ги прави по интуиция

Дженифър Анистън разкри последното съобщение, което е получила от Матю Пери

Рийз Уидърспун, която в момента си партнира с Анистън в сериала „Сутрешното шоу“, но приятелството им датира от 90-те години, също използва социалните мрежи, за да поздрави рожденичката. Тя публикува снимка на двете от снимачната площадка на общия им проект, под която написа „Честит рожден ден на най-прекрасния приятел/партньор/телевизионна сестра, за когото човек може да мечтае. Обичам те“. 

През април 2022 година Анистън сподели в интервю как успява да поддържа перфектна фигура, балансирайки работата пред екрана и разработването на козметичната си марка LolaVie. 

Актрисата призна, че внимава много какво яде, започвайки деня си с топла вода с лимон, след което се запътва към фитнеса за малко изкачване на стълби. Но най-добрата част на деня, според нея, е когато намери време за медитация. 

Допълва, че практикува фастинг, като не закусва и се опитва да стои далеч от твърда храна в продължение на 16 часа. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

фен ( преди 2 месеца )
Няма коментари.Я сложете,някоя пайнерка,до нея,ДА ВИДИТЕ,коментари.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар