IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк беше ослепителната звезда в модното ревю на Carolina Herrera

14 февруари 2024 16 30

Вижте и други звезди, които блеснаха на Седмицата на модата в Ню Йорк

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ирина Шейк изглежда ослепително в розова бална рокля на цветя, с която дефилира в ревюто на Carolina Herrera в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк. 38-годишният руски супермодел беше истинската звезда в шоуто на дизайнерката.

Бившата половинка на холивудската звезда Брадли Купър се появи на подиума на модното шоу в неземно красива бледорозова рокля с щампирани розови и жълти божури. Роклята без презрамки имаше булчинско усещане със слоеве от ефирна материя, падаща каскадно по гърба на Ирина.

Роклята се отличаваше с имперска талия и практични джобове. Дългата тъмна коса на Ирина беше стилизирана в гладък кок, а тя носеше естествен грим с подчертано червени устни.

Визията на Шейк беше допълнена с прекрасни обеци във формата на цветя, изработени от жълто, бяло и розово злато. Ирина и останалите модели в есенно-зимното шоу дефилираха уверено пред 74-годишната Анна Уинтур и други знаменитости.

Главната редакторка на Vogue носеше персонализираните си тъмни слънчеви очила и остана безизразна, докато седеше редом до Деми Мур, Даян Крюгер и Беки Джи.

61-годишната Деми пък беше облечена в кариран костюм от червено, черно и бяло. Дългата ѝ тъмна коса беше оформена права и тя също носеше тъмни слънчеви очила. 47-годишната Даян пък носеше черно-бяло бюстие на точки и подходящи панталони с висока талия. 

Шоуто беше предавано на живо за тези, които не успяха да стигнат до Ню Йорк.

След като гледа шоуто, главният редактор на Elle Нина Гарсия каза, че се намира „Горе в облаците“ и поздрави креативния директор Уес Гордън за това, че „винаги доставя елегантност“.

Луксозната линия изглежда работи върху това да бъде по-всеобхватна и включваше няколко модела с голям размер на модния подиум. „Този сезон, повече от всякога, исках да продължа напред и наистина да се съсредоточа върху изработката и прилягането, марката и процъфтяването“, каза творческият директор пред Fashionista.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари