IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неприязън: Принц Хари не искал да е в една стая с кралица Камила

14 февруари 2024 14 40

По време на визитата му в Обединеното кралство, за да види болния си баща крал Чарлз

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Съобщава се, че принц Хари е избягвал всячески кралица Камила, докато е бил на посещение при баща си крал Чарлз III. Приближена до кралското семейство твърди, че Хари не е искал да „бъде в една стая“ с мащехата си по време на 24-часовото му посещение в Обединеното кралство.

Съобщава се, че по-малкият брат на принц Уилям е поставил условие да види баща си насаме, без присъствието на неговата съпруга, кралица Камила. Приятелката на монарха, Петронела Уайът, публикува ново разкритие за краткото пътуване на Хари до Обединеното кралство, твърдейки, че той е заявил в прав текст, че не иска да се намира в една стая с мащехата си по време на посещението си при краля във връзка с раковата му диагноза.

Петронела разкри пред вестник The Telegraph в понеделник, че 39-годишният Хари е пропуснал „голямата възможност“ да протегне ръка за помирение към втората съпруга на баща си. 

Миналата седмица Хари излетя от Калифорния до Обединеното кралство, за да види баща си, който беше диагностициран с „форма на рак“ по-рано този месец, потвърди дворецът в изявление. 75-годишният монарх наруши мълчанието си относно здравето си в бележка, в която благодари на обществеността за добрите пожелания и загрижеността.

„Бих искал да изразя най-сърдечната си благодарност за многото съобщения за подкрепа и добри пожелания, които получих през последните дни“, гласи писмото на Чарлз. „Както всички, които са били засегнати от рак, знаят, подобни добри мисли са най-голямата утеха и насърчение. … Също толкова окуражаващо е да чуя как споделянето на собствената ми диагноза е помогнало за насърчаване на общественото разбиране и е хвърлило светлина върху работата на всички онези организации, които подкрепят пациенти с рак и техните семейства в Обединеното кралство и по света. Възхищението ми през целия живот от тяхната неуморна грижа и отдаденост е още по-голямо в резултат на моя личен опит.“

Що се отнася до Хари и Камила, двамата имат сложни отношения от доста време насам. Принцът допълнително влоши ситуацията, когато нарече мащехата си „злодейката“ в скандалните си мемоари Spare, които бяха публикувани миналата година.

При издаването на книгата си Хари описа отношенията между него и Камила като „приятни“ по време на интервюто си през януари 2023 г. в Good Morning America.

„Не сме разговаряли от дълго време“, отбеляза той. „Обичам всеки член на моето семейство, въпреки различията. Така че, когато я видя, ние сме любезни един с друг. Тя ми е мащеха. Не гледам на нея като на зла мащеха. Виждам в нея жена, която се е омъжила за тази институция и е направила всичко възможно, за да подобри собствената си репутация и собствения си имидж.“

Камила не беше основната тема в книгата на Хари. Фокусът беше по-скоро върху обтегнатите му отношения с брат му принц Уилям и баща им.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари