IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Дара се сгоди

14 февруари 2024 15 00

Изпълнителката показа голям диамантен пръстен

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Поп сензацията Дара събуди любопитството на своите фенове, показвайки годежен пръстен в социалните мрежи. Изпълнителката е снимала красивото бижу върху пръста си на фона на статуя на Буда в Тайланд, където е на почивка заедно със своята половинка. 

Снимката, разбира се, веднага предизвика стотици коментари от заинтригувани фенове, като част от тях попитаха дали това наистина е знак за сватба или е част от видеото към новата песен на Дара, озаглавена „Само твой“. Интересното е, че Мила Робърт е коментирала с „Айдеее“, което наведе на мисълта, че пръстенът наистина може да е подарен след падане на едно коляно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude)

Самата Дара потвърди новината, че се е запътила към олтара в описанието под снимка. Там тя сподели повече детайли около новото си парче, което е посветила на своя любим. „Само твой“ беше пусната специално за Деня на влюбените, с което изпълнителката сбъдна желанието на феновете си. Те отдавна я молеха за емоционална изповед за любовта и тя избра точния момент.

Припомняме, че Дара е във връзка с Ервин Иванов, който е доктор по фармакология. Освен с това, той се занимава и със създаването на новаторски медикаменти от канабис. Двамата се наслаждават на любовта си далеч от хорските очи, като често пътуват до екзотични местенца. Именно на едно от своите пътувания до Нидерландия, Дара разкри, че е щастливо влюбена в Ервин. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари