IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опозореният Борис Бекер се сгоди отново

15 февруари 2024 15 00

Явно лошото остана зад гърба на тенис легендата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Опозореният Борис Бекер се е сгодил за 33-годишната си приятелка Лилиан де Карвальо Монтейро, се твърди в нова статия на германския вестник Bild. Очаква се 57-годишният бивш тенисист да сключи брак с красавицата по-късно тази година.

Това ще бъде трети брак за Борис и първи за 23 години по-младата му любима. Лилиан де Карвальо Монтейро е мениджър политически риск и е родом от африканския остров Сао Томе и Принсипи. Двамата с Бекер са заедно от няколко години.

Двамата се преместиха да живеят в Милано след освобождаването му от затвора през 2022, където той излежа осем месеца от присъдата си две години и половина за престъпления по несъстоятелност (неплащане на дългове към различни институции).

Германското списание Bunte съобщи тогава, че при излизането си от затвора Бекер е казал: „Заради нейната любов аз оцелях. ДА, тя е голямата любов на живота ми. И се надявам да остана завинаги с нея.“

Монтейро, която има три дипломи и говори пет езика, произхожда от семейство на успешни хора. Баща ѝ е бил министър на отбраната на Сао Томе и Принсипи и кандидат за президент през 2014 г.

Бекер имаше високо ценена кариера на тенисист и спортен експерт преди престъпленията му да излязат наяве. Съобщава се, че бившата тенис звезда е предложил брак на Монтейро в миланската катедрала още през 2021 г., но тогава всяка надежда за приказна сватба е прекъсната от предстоящата присъда и затвор.

Лилиан беше постоянно до Бекер, като присъстваше на съдебните заседания и дори му прати целувка за сбогом, когато той беше вкаран в затвора. Тогава източник каза пред вестник The Sun: „Борис е невероятно благодарен на Лилиан, че остана с него през най-трудния период от живота му.  Тя го спаси и той никога няма да забрави това.“

Борис се раздели с втората си съпруга Лили Бекер през 2018 г. след девет години заедно. От нея той има 14-годишен син Амадеус. С първата си съпруга, Барбара Бекер, той издържа една година по-малко. Двамата се ожениха през 1993 г. и се разделиха през 2001 г., след като тогавашната тенис звезда призна, че е имал извънбрачна връзка, докато Барбара е била бременна с втория им син Елиас.

Най-големият син на Борис се казва Ноа и е успешен художник. Той има и една извънбрачна дъщеря – Анна, от руския модел Анджела Ермакова, която е само с няколко месеца по-малка от Елиас. 

Бекер беше обвинен в престъпления по несъстоятелност през 2022 г., след като обяви фалит, но се оказа, че е укрил активи на стойност 2,5 милиона британски паунда. 

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари