IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първи Свети Валентин за Брадли Купър и Джиджи Хадид

16 февруари 2024 15 00

Как известната двойка прекара Деня на влюбените

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Джиджи Хадид и Брадли Купър продължават да поддържат романса си, въпреки слуховете за раздяла и съмненията, че всичко помежду им е просто пиар трик

Съвсем наскоро двамата отпразнуваха първия си Свети Валентин, топлейки се един друг на фона на смразяващите температури в Ню Йорк. Въпреки снега и вятъра в Голямата ябълка, Джиджи и Брадли се разходиха ръка за ръка, облечени в топли и допълващи се тоалети. Появата им отбеляза и първия им Ден на влюбените заедно след началото на връзката им в края на миналата година. 

За романтичната разходка на 14 февруари Джиджи облече сиви дънки, сива шапка и черно кожено яке, което се съчетаваше с малката ѝ черна чанта. Русата ѝ коса се показваше изпод топлата шапка, а целият тоалет бе комбиниран с маратонки. От своя страна, Купър се съобрази с модния вкус на приятелката си, носейки сив анцуг, същата шапка като Хадид и черно палто, изпод което се подаваше бяла блуза. И двамата носеха слънчеви очила, но все пак бяха лесно разпознати от околните и папараците. 

Освен че Хадид и Купър се наслаждават на връзката си, изглежда че техните приятели също я одобряват. Наскоро двамата бяха забелязани на вечеря с Тейлър Суифт, Селена Гомес, Софи Търнър, Кара Делевин и Британи Махоумс. 

Въпреки че двамата все още не са направили дебюта си на червения килим, те вече се познават със семейството на другия. След тазгодишните награди „Златен глобус“, където Купър се бореше за най-добър актьор и най-добър режисьор за филма си „Маестро“, Хадид се присъедини към него и майка му Глория за вечеря. 

Колкото и напреднали да са отношенията между актьора и моделката, на колкото и разходки да ги виждаме заедно, източници казват, че не трябва да очакваме светски дебют в скоро време. Що се отнася до наградите „Оскар“ на 10 март, където Купър ще се бори за три златни статуетки, той смята да покани майка си като свой придружител, а не Джиджи. 

„Няма спор в това – тя ще бъде моята избраница. Първо, защото е невероятна. Много е готина. И винаги се радвам, когато отида с нея, защото ми казва в прав текст какво мисли за всеки около нас“, каза Купър в интервю за E!News. 

Първа проява на привързаност – Джиджи Хадид и Брадли Купър вече не крият, че са влюбени

Бившата до настоящата – Ирина Шейк и Джиджи Хадид подкрепиха Брадли Купър

На тазгодишните Оскари „Маестро“, който Брадли режисира, написа и продуцира, ще се бори за седем награди. Самият актьор получи три номинации – за най-добра главна роля, най-добър оригинален сценарий и най-добър филм. 

Що се отнася до Глория Купър, тя често придружава сина си на светски събития. Направи дебюта си на Оскарите през 2013 година, когато актьорът бе номиниран за ролята си в „Наръчник на оптимиста“. През 2019 и 2022 година Глория отново стъпи на червения килим в Долби Тиатър, като на първото от тези две събития беше и Ирина Шейк.

Ирина и Брадли бяха заедно от 2015 до 2019 година и имат 6-годишна дъщеря Леа. Що се отнася до Джиджи Хадид, тя също отглежда дете – 3-годишната Кай, която споделя с бившия си приятел Зейн Малик. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари