IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор за срещата си с Робин Уилямс: Той беше ценен за толкова много хора

19 февруари 2024 08 40

Актрисата среща холивудския титан, когато е само на 7 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Робин Уилямс остави дълготрайна следа в Холивуд, но се е запечатал и в сърцето на Дрю Баримор. 

48-годишната актриса, която в момента се изявява като водеща на едноименното си предаване, покани Коул Спраус, Катрин Нютън и Зелда Уилямс, за да обсъдят режисьорския дебют на дъщерята на Робин Уилямс – Lisa Frankenstein

Докато говореше със Зелда, Баримор си спомни за първия път, в който се е срещнала с легендарния ѝ баща. По това време Дрю е била все още дете, което постепенно се изкачва по стълбицата на успеха в Холивуд. Срещата се състои, когато актрисата е на 7 години, но се запечатва в ума ѝ и тя я помни до ден днешен. 

След като Баримор представи Зелда като дете на Робин Уилямс, публиката избухна в аплодисменти, а режисьорката каза на водещата, че изглежда емоционална. „Защото той значеше много за толкова много хора“, отговори Дрю.

След това актрисата сподели, че за първи път пътят ѝ се пресича с този на покойния ѝ колега, когато тя е била само на 7 години, месеци преди да направи дебюта си на голям екран с филма „Извънземното“. 

„Имах честта да го срещна за първи път, когато бях на 7 години през 1982 година. Стивън Спилбърг го доведе в Saturday Night Live, когато бях водеща“, каза Баримор, а гостите ѝ бяха изумени, че тя е получила възможността да води шоуто на толкова крехка възраст. Актрисата допълни, че все още държи рекорда за най-млада водеща

Въпреки че била само на 7 години, Баримор признава, че не се притеснявала да излезе пред публиката в залата, докато не видяла Робин Уилямс

„Не бях нервна, докато баща ти не дойде, след което се притесних. Той беше толкова прекрасен и създаде толкова много красота на този свят. И значи много за хората. Радвам се, че продължаваш да развиваш неговото наследство“, каза водещата на Зелда Уилямс. 

Празнични традиции – дъщерята на Робин Уилямс за семейните вечери

Дъщерята на Робин Уилямс за връщането на баща ѝ чрез изкуствения интелект

По време на премиерата на Lisa Frankenstein в Лос Анджелис преди няколко дни Зелда говори пред списание People за режисьорския си дебют и разкри, че пресъздаването на сценария от Диабло Коди е било доста трудна задача. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Legends Inc. (@legends.inc)

По думите ѝ, това, което я е уплашило най-много, е било поставянето на границата относно тона на филма. „Дебютирането със странна комедия може да бъде доста плашещо. Но съм много благодарна. Прекарахме си страхотно по време на снимките“, каза тя. 

Зелда Уилямс е второто дете на Робин Уилямс и единствената му дъщеря. Ражда се на 31 юли 1989 година от втората му съпруга Марша Гарсес. Актьорът също така е баща на син Зак, когото споделя с първата си съпруга Валери Веларди, и на син Коди Алън, който също е от Марша. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари